Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 9292

Alkohol antykoncepcja

Polecane posty

Gość 9292

Witam, mam pytanie. W 13 dniu brania tabletki Harmonet wzięłam ją (13 tabletke) godzine pozniej zamiast o 23 o 24. Okolo godziny 2 doszlo do seksu z wytryskiem we mnie, bez dodatkowego zabezpieczenia w postaci np prezerwatywy. Wczesniej od ok godz 21-22 do mniej wiecej 1 wypilam srednio ok butelki wina na glowe. Do tej pory tabletki bralam regularnie raz tylko wzielam 45 min wczesniej bo bylam zmeczona. Nie bylo zadnych wymiotow, biegunki..zastanawia mnie tylko czy tabletka odpowiednio sie wchlonela do tej godz 2 w nocy, czy ochrona zostala zapewniona, czy alkohol nie spowolnil jakos wchlaniania tabletki przez watrobe albo jej nie oslabil? Jakie sa szanse na zaplodnienie z racji np tego ze to bylo pierwsze moje opakowanie tabletek anty a przed okresem zanim zaczelam brac tabletki od poczatku krwawienia mialam ok tygodniowe plamienia pierwszy raz w zyciu po bardzo dlugim ponad 40 dniowym cyklu? Wczesniej bralam te tabletki (niestety tylko sierpien, wrzesien), pozniej przestalam je brac az do teraz. Bardzo dziekuje za odpowiedzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować