Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlazszszzaaa

tabletki anty PYTANIE

Polecane posty

Gość wlazszszzaaa

biore teraz tabletke patrze a tu jedna mi zostala choc nie powinna ..... i pytanie kiedy ja pominelam .... ....... naprawde nie wiem. i co teraz robic przerwe czy lykac dalej. zawsze bralam regularnie, pierwszy raz mam taki przypadek..;/ duze sa szanse zapladnienia...pomocy

Gość mimi123321
Hmm, pewnie nie zwracalas uwagi na podpisane dni tygodnia przez co nie zauwazylas kiedy pominelas tabletke. Mysle ze nie powinnas sie martwić na zapas - ciaża to naprawde nie taka latwa sprawa;)

Gość wlazszszzaaa
bo mam yasminelle i sa podpisana te dni tyg na rusku chyba , kupilam je normalnie w aptece... gdyby byly podpisane normalnie to nigdy bym nie zapomniala...;/

Gość mimi123321
Spokojnie, mi tez sie tak kiedys (dawno temu) zdarzylo i nie mialo to zadnych konsekwencji:) Wydaje mi sie ze nie powinnaś się martwić.

Gość kkkp
Witam, proszę o odpowiedź. Dzisiaj rano przed zażyciem 20 tabletki antykoncepcyjnej odbyłam stosunek pełny. Moje pytanie dotyczy się tego, że przez 9 dni zażywałam globulki Gynaglin. Ostatnią globulę wzięłam w środę a stosunek odbył się w dzisiaj czyli w sobotę rano. Czy mogły globulki obniżyć skuteczność antykoncepcji i czy mogło dojść do ewentualnego zapłodnienia? Proszę o konkretne odpowiedzi

Gość polykalas te globulki???
jak mialy zaszkodzic??? Hormony zatrzymuja owulacje, wiec co im jakies globulki...? Obnizyc dzialanie moga srodki ograniczajace wchlanianie (niektore antybiotyki), wymioty i biegunka. Z reszta wszystko jest w ulotce dolaczonej do pigulek. Czytac!