Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tolaola

poradzcie mi, co mam robic

Polecane posty

witam. moze zaczne od poczatku. w niedziele tydzien temu wieczorem, dostalam silnej goraczki (39,8), do tego bol glowy, miesni.. w poniedzialek rano udalam sie do lekarza.. zapisal mi antybiotyk i leki na kaszel. dzisiaj mija juz 6dzien, jak leze w domu plackiem, ale leki nie pomagaja. kaszle tak, ze czasami mi oddech ciezko zlapac, katar ciagle jest, glowa i miesnie nadal bola, gardlo zeszta tez. Jedyne co przeszlo to goraczka (po gripexie). w zwiazku z tym mam do was pytanie - chcialam udac sie do lekarza tylko nie wiem czy poczekac do konca antybiotyku i wtedy pojsc ( w poniedzialek wieczorem skoncze) czy jednak juz sie do niego wybrac.

dodam tylko, ze nasilila sie chrypka, przez co stracilam glos. poszlabym teraz do lekarza tylko wiem jak to moze byc : ja przyjde, a on mi powie zebym dokonczyla antybiotyk i wwtedy przyszla. a Wy co byscie zrobily na moim miejscu?

Witaj OLA . Nie powinnaś się obawiać pójścia do lekarza, antybiotyki nie zawsze uda się dobrać trafnie i pomogą na wszystko. Jeśli brak efektów leczenia, konieczna zmiana leków. Natomiast gorączka jest naturalnym sposobem organizmu do zwalczania różnych zagrożeń jak wirusy ,bakterie. Obawiamy się wysokiej gorączki, a ona w ciągu jednej nocy potrafi uporać się z infekcjami. Oczywiście jest to bardzo specyficzny i naturalny sposób powracania do zdrowia. Chrypka którą opisujesz jest następstwem kaszlu ,zazwyczaj suchego, która mija po kilku dniach. Pozdrowienia, Arion-bioenergoterapeuta..