Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikele

Jak lubicie?

Polecane posty

Gość Mikele

Załóżmy, że facet ma dlugiego i cienkiego, jak najlepiej byloby takim podzialac? Posuwać po prostu w przod i w tyl gleboko, mocno i szybko? Czy moze napierac na scianki c*pki? czy na jakąś jedną konkretną, czy raz jedną raz inną? Czy moze kręcic biodrami kółka tak zeby ocierał sie dookola? jak najbardziej lubicie?

Gość Mikele
upp wypowie sie ktoś? narzekacie ze faceci nie potrafia was porzadnie zerznac a jak chca sie czegos o was dowiedziec to cisza.

Gość rttretrre
wszystko :P najgorzej jest jak facet się uprze, że np. posuwa przód tył i na tym koniec :P rób trochę tak, trochę tak, a babka będzie w niebie :P i macaj w tym czasie cipkę :)

Gość gargamell
fajne jest biczowanie cipki penisem lub ślizgawka

Gość rttretrre
nooooo :D też to lubię :D

Gość Mikele
hmmm no to ciekawe, bo myslalem ze zeby dojsc to trzeba okreslony rodzaj stymulacji kontynuowac przed dluzsza chwile, np ja tak mam :) moja ulubiona pozycja w ktorej dochodze to na jezdzca, i jak dziewczyna "zlapie odpowiednia fale", wykonuje ten sam ruch przez dluzszy moment to tryskam jak gazery w jellowstone :P ale wnioskuje ze u Was dziala to inaczej. czyli jak najbardziej urozmaicac, zmieniac kąt napierania itp?

Gość Mikele
up, opiszcie co jeszcze lubibcie, uszczesliwcie moja nastepna partnerke ;)

Gość Mikele
hehe za mlody jestem zeby go w węzeł zawiązać :P no i bez przesady z tą długością, taka średnia europejska raczej, 16 cm dlugosci i 12 cm w obwodzie.

Gość a nie pomyślałeś żeby
jak się kochasz z panną trochę poeksperymentować z różnymi pozycjami. Z doświadczenia wiem, że jak się zaproponuje taką zabawę, to kobiety chętnie się zgadzają i podejmują inicjatywę. I wtedy można sprawdzić jak pasuje najlepiej [cool[

Gość onazakochana
To ja Ci trochę opowiem jak nikt widzę Ci nic nie udziela. Więc tak jeżeli chodzi o pozycję jaką ona lubi , to ona sama o tym wie , ale Ty możesz sprawdzić to zmieniając je i patrząc na jej minę bądź kontrolować oddech. Ja np.Lubię na pieska ;0 Też jak ktoś wyżej wspomniał bardzo podniecające jest biczowanie pituni ;-) Natępnie mi się podoba jak trochę włoży (czubek) i wyciągnie i tak parę razy. Tak jak wspominałeś o ruchach..To zależy od sexu.Jeżeli ma być on romantyczny to oczywiście bez dzikich ruchów.A jeżeli ma być na dzikusa to owszem możesz mocno i szybko.Jak chodzi o ruchy koliste to możesz wykorzystać kiedy chcesz. Mnie np.Podnieca to jak mój mąż ociera nim o moją piczkę ale przez majtole ;) Jak narazie tyle..

Gość onazakochana
Nie wspominając już o minetce ;-) W między czasie gdy liżesz włoż jej też palec a szybko będzie miała orgazm

onazakochana ma racje. Jest jeszcze jedna fajna zabawa, ale to jak panna lubi. Ona się masturbuje masując sobie łechtaczkę, a Ty jej wtedy wkładasz palec do pochwy i delikatnie acz stanowczo nim ruszasz. Wrażenia przednie ;)

Gość onazakochana
włśnie tego zapomniałam dopisać..Też fajnie ;)Tak mogłabym dość w 2 minuty ;)

Fajnie jest się też masturbować twarzą w twarz, a co do pomagania paluszkiem przy masturbacji, to jak jednej ze swoich koleżanek pomagałem świeczką. I miałem wielką radochę jak już pod koniec ostatkiem sił próbuje utrzymać palec na łechtaczce :P

Gość Mikele
a tym paluszkiem w cipce jak najlepiej ruszac? tak po prostu wkladac i wyjmowac czy caly czas napierac na scianki i o nie ocierac wkladajac i wyjmujac?

Gość Mikele
ps. dzieki wielkie za odpowiedzi :) bardzo przydatna wiedza :P

Gość onazakochana
Ryszać nim tam tzn.wkładać i wyciągać. Ps.Teraz sprawdzałam jakie ruchy penisa są bardziej podniecające i wywnioskowałam , że koliste ;)

Gość Mikele
no dziekuje za takie zaangazowanie w temat i relacje niemal na biezaco :P a tymczasem wybywam na impreze moze mi sie nabyta dzisiaj wiedza przyda ;)