Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heeeeeeeeeeek

WIERZYCIE W PRZYCIAGANIE IDEALNEGO PARTNERA SILA PODSWIADOMOSCI?

Polecane posty

Gość heeeeeeeeeeek

ze np ktos sobie wmowi ze spotka takiego a takiego faceta, ze bedzie idealny dlatej osoby, wzbudzi w sobie uczucie ze juz go ma i sie bedzie cieszyc z tego i wierzyc 100% ze to sie spelni. i podobno to ma dzialac i przyciagnac takiego idealnego faceta do nas. warunek - trzeba miec oczyszczona podswiadomosc z blokad i pragnac tego w 200% . co wy na to? wierzyc w to?

Gość to wracaj tam skąd przyjechałe
ja przyciągam samych popaprańców :O

Gość heeeeeeeeeek
ja to w ogole nikogo, nie moge z nikim stworzyc stalego zwiazku, nie spotkalam jeszcze kogos kto chcialby ze mna byc a ja z nim a juz 30stka mi stuknie. naczytalam sie ze to jakich ludzi przyciagamy to kwestia naszej podswiadomosci i tego czy kochamy samych siebie prawdziwie.. czyli jakbym sie naprogramowala na to ze przyciagam do siebie wlasciwa osobe to ona sie znajdzie jakoś sama z siebie. ale nie wiem czy w to wierzyc.

Gość bo sobię pójdę
nie wierzę w bzdury

Gość łała zakakana
to nie jest podświadomość w takim razie ;)

Gość Cezariusz
Za dużo książek psychologicznych czytasz ;) Widać, że jesteś ufną osobą, ciut łatwowierną. O co w tym chodzi? - chodzi o to, że jak zastanowisz się kogo chcesz spotkać - to łatwiej taką osobę dostrzeżesz, a nie o żadną magię ;)

Gość ujik
Trochę głupio to przedstawiłaś (bez urazy :) ), ale faktycznie coś takiego ma miejsce. Skomplikowany temat, ale zawsze dostajemy to, o co podświadomie się staramy. Wydaje Wam się to bzdurą, bo nie znacie swojej podświadomości. Możecie myśleć sobie "chcę dostać świetną pracę" i niby się o to starać, a podświadomie mieć przekonanie, że jesteście nieudacznikami i w życiu nikt Was nie zatrudni - wtedy zapewne żadnej pracy nie dostaniecie, bo to rzutuje na Wasze zachowanie.

Gość S0NIA
Ciekawe, może coś w tym jest :)

Gość heeeeeeeeeek
a co?

Gość nie lubie ich...........
Taak sama sie znajdzie i przyjdzie pod drzwi pewnie. Ale bajki. jak nie pomozesz szczesciu to nic z tego nie bedzie.

Gość ladnapaniusiaa
wyobrazam sobie 200% np. na diagramie kolowym i nijak wyobrazic nie moge :). Ty mozesz? :)

Przedmowcy wyjasnili Ci juz o co w tym wszystkim chodzi.

Gość kind of magic...love
ja wierzę w coś takiego, może nie zupełnie takiego, ale podobnego, jakiś czas temu poznałam idealnego chlopaka, na gruncie edukacyjnym, wiec nie w atmosferze romantyzmu czy randki, jednak myslalam o nim ciagle usilnie, projektowalam co sie wydarzy,żebyśmy mogli być razem, powoli wszystko mi wychodziło... wspolna praca nad zadaniem, odsuniecie sie innej osoby, jego zaangazowanie w dzialanie, moja chec pomocy, az w koncu cala prawda wyszla na jaw, wyjawiłam mu jak mi sie podoba, okazało się,że to odwazajemnia ;)co za magia ;)

Gość heeeeeeeeeek
wiadomo ze ksiaze z bajki nie zapuka do drzwi, ale byc moze nasza podswiadomosc bedzie popychac nas ku takim sytuacjom ze w koncu spotkamy lub zainteresujemy sobą pewna osobe ktora do nas pasuje. a tak to mozemy zaintereswoanie wzbudzac wsrod ludzi ktorzy tylko nas krzywdza koniec konców .. co wy na to?

Gość Cezariusz
kind of magic...love - psychpatka :P :D

Jak na lato. ja tam nie zmieniam zdania :)

Gość heeeeeeeeeek
czemu psychopatka??

Gość Ksionżę z bajki
Puk-puk :)

Gość heeeeeeeeeek
ehh sama nie wiem.. naprawde jest duzo ksiazek i stron wnecie na ten temat, duzo technik medytacyjnych i spsobow oczyszczania podswiadomosci i duszy z blokad by móc przyciagac co sie chce i potrzebuje do swojego zycia. ale wiadomo, pelno niedowiarkow tez jest, ja tez troche jestem niedowiarek ale gdybym znala takie osoby ktore stosuja takiemetody i im sie wszystko sprawdza, to uwierzylabym bez problemu..

Gość 7578e
bzdury

Gość heeeeeeeeeek
no ale czemu bzdury?????

Gość t67858
Ja wierzę odkąd poznałem ale u mnie wyglądało to troszkę inaczej niż siła podświadomości bo opierało się to głównie w wierze w Boga. Nie jestem jakimś idealnym praktykującym katolikiem ale wierzę w Boga i to właśnie do niego modliłem się przez troszkę czasu o to abym poznał dziewczynę moich marzeń : młodą, szczupłą, z dużymi oczami, śliczną buzią, szatynka..No i wierzcie lub nie ale sobie wymodliłem, poznałem zupełnie przypadkiem, dzisiaj jesteśmy razem prawie już dwa lata :)

Gość heeeeeeeeeek
no bo modlitwa to tez sposob pracy z podswiadomoscia. kwestia wzbudzenia w sobie zaufania. jesli swiadomie zaufasz bogu ze twoja modlitwa zadziala to twoja podswiadomosc bierze to jako pewnik i kieruje twoimi zachowaniami itd zebys poszedl tam i tam, zauwazyl kogos i jakos tak otworzyc cie na dana osobe. jak ktos nie wierzy w boga to moze modlic sie do jakiejs wyzszej siły lub nadswiadmosci i to moze miec taki sam skutek. tak piszą w ksiazkach o tym. wiec cos w tym moze jest ja nie wierze w boga wiec modlitwy do boga odpadaja. a zauwazylam ze wszyscy ktorzy modla sie do boga o prtnera to predzej czy pozniej go otrzymują.

Gość heeeeeeeeeek
up