Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekierkaaa.

styl faceta...

Polecane posty

Gość ekierkaaa.

Witam. Niektóre z Was zapewne twierdzą, że jak się kogoś kocha, to powinno się go zaakceptować takim, jakim jest. Otóż ja uważam, że małe zmiany nikomu nie zaszkodzą. Mianowicie chodzi o to, że nie do końca podoba mi się styl ubioru mojego męża. Nie mam pojęcia jak go przekonać, aby troszkę go zmienił. Na zakupach niejednokrotnie próbowałam namówić go, aby coś sobie nowego, modnego i ładnego kupił, jednak nic z tego. ;/ Mój Skarb jest średniego wzrostu, szczupłym blondynem. Zazwyczaj ubiera rozciągnięty T- shirt i wyświechtane bardzo luźne jeansy, do tego sportowe buty i zazwyczaj bluzę z kapturem. Chciałabym, żeby czasem ( nie tylko od święta) założył koszule, jakiś ładny sweter, i spodnie inne niż dżinsy, bardziej eleganckie, a jeśli już dżinsy, to bardziej dopasowane. Ale kiedy tylko o tym wspomnę, to słyszę, że w obcisłych spodniach, to go pedałem nazwą, albo, że skórzane kurtki są dla gejów, itp., itd. ;/ Proszę, pomóżcie! Jak go przekonać?

Gość kazdy ma inny gust
twoj mąż widać lubi luzacki młodzieżowy i nie znosi garniturków i krawacików, doskonale to rozumiem, tylko że rozciągnięte i wyświechtane (o ile nie masz na myśli przetartych dzinsów) nie pasuje nikomu, pozwól mu żyć jak chce, ale w wersji na poziomie, czyli dobrze dopasowane dzinsy i tshirty, bardziej trendy a nie jakieś z biedronki za 1 PLN, wszystko zalezy od ich wyglądu dopasowania i jakości, w sweterku i koszuli też można wyglądać żałośnie pokaz mu katalog np od bonprixa, tam jest wiele ciekawych zestawow

jeden mój kolega tak się ubiera że wstyd z nim gdziekolwiek iść, no ale to nie mój cyrk i nie moje małpy, więc nic nie mówie i nikt go nigdzie za bardzo nie zaprasza kup mężowi jakis dizajnerski tshirt i powiedz że świetnie wygląda, a tymi rozciągniętymi szmatami to tylko okno umyć

Gość ekierkaaa.
Dzięki za rady dziewczyny, mam nadzieję, że uda mi się nimi coś ugrać. ;)

Gość tamarta1
ja też radzę zainwestować w jakąs fajna koszulkę- na www.megakoszulki.pl mają ich całe mnóstwo, na pewno coś dla siebie znajdziesz.