Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paranoiczka

Błagam pomocy, wysiadam

Polecane posty

Gość Paranoiczka

Witam serdecznie wszystkich. Piszę tu, bo odchodzę już od wszelkich zmysłów, jakie mogą być. Chłopak powoli przestaje wytrzymać moje paranoje, a ja po prostu strasznie się stresuje. 07.02.2013r kochaliśmy się z chłopakiem, doszedł we mnie - gumka ani się nie zsunęła, była dobrze założona, po stosunku sprawdziliśmy metodą nalania wody do niej czy nie ma jakiś mikrouszkodzeń. 07.02 okazał się być prawdopodobnie dniem mojej owulacji. Okresu dostałam tak, jak powinnam - 21.02.13r. Tyle, że ja już odchodzę zmysłów, bo okres pierwszego dnia i drugiego był bardzo obfity, teraz już praktycznie nic nie cieknie. Wiem, że to wygląda absurdalnie, chłopak mnie zapewnia, iż NIE MA możliwości, abym zaszła - ale psychika robi swoje. Miesiączka zazwyczaj trwa u mnie 5 dni, a teraz nagle się kończy po trzech... zaczęłam czytać te wszystkie fora, tyle przypadków o tym, że okres można mieć podczas ciąży, doszukuję się podobieństw i znajduję ich pełno. Wiem, że powinnam zrobić test, ale po prostu jestem tak słabą psychicznie osobą, że chyba bym zemdlała ze strachu (zwłaszcza, że chłopak mieszka o 645 km ode mnie, ciężko o choćby głupie wsparcie fizyczne). Proszę was kobietki i mężczyźni, jakie jest prawdopodobieństwo, że jednak w tej ciąży mogę być? Wiem jak przebiega proces zapłodnienia, ale po prostu trauma mnie opanowuję i usycham, 4 marca miałam mieć wizytę u ginekologa, ale niestety przełoży się, bo jest na urlopie. Do tego czasu chyba zwariuję, a wraz ze mną mój mężczyzna... proszę mi o wybicie tego z głowy, albo o jakąkolwiek pomoc. :(

Gość akna009
spokojnie , nie bedzie żadnej ciązy , jak bedziesz sie tak stresować to pewnie sie opoznij zaraz okres i dopiero bedziesz miala schizy . a okres mogl byc inny z powodu stresu , choroby itp

Gość kkkp
Witam, proszę o odpowiedź. Dzisiaj rano przed zażyciem 20 tabletki antykoncepcyjnej odbyłam stosunek pełny. Moje pytanie dotyczy się tego, że przez 9 dni zażywałam globulki Gynaglin. Ostatnią globulę wzięłam w środę a stosunek odbył się w dzisiaj czyli w sobotę rano. Czy mogły globulki obniżyć skuteczność antykoncepcji i czy mogło dojść do ewentualnego zapłodnienia? Proszę o konkretne odpowiedzi

Gość ula której ukradli nick
on nie wyskoczył a ty wysiadasz hehe

Gość Paranoiczka
he, he. Dostałam przepukliny ze śmiechu.

Gość nie cierpię głupich bab
wstydziłabyś się kobieto, gdy czytam takie posty wstyd mi że bywają tak głupie kobiety poczytaj o antykoncepcji, porozmawiaj z ginem i przestań zachowywać się jak jakaś nawiedzona wariatka na miejscu twojego faceta byłoby mi wstyd spotykać się z taką idiotką

Gość Paranoiczka
blah, blah, blah, butthurt? Nie interesuje mnie zdanie prostaka.