Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyk

Plujecie sobie w brodę że utraciliście coś ważnego?

Polecane posty

dcbb->nawet nie wiesz ile otuchy dodało mi to, że nie jestem sama z takim problemem, ja też się odsunęłam od wszystkich którzy mieli z nim kontakt ale niestety czasem ich gdzieś spotkam, w każdym razie moje zaufanie do ludzi legło w gruzach...dostałam gorzką lekcję od zycia, która chyba będzie trwać do końca zycia...tak bardzo nienawidzę tych szujek, że masakra...

Gość no to i ja
Każdy czegoś żałuje. Najważniejsze, aby po popełnieniu błędów nigdy już ich nie powtarzać. Z drugiej z kolei strony - nie błędów, których nie można naprawić. No może tylko i wyłącznie poza odebraniem komuś życia, no ale nie sądzę aby ktoś z nas był zdolny do popełnienia takiej zbrodni. Co do mnie. To moim błędem był brak starania się o kobietę mojego życia. Po kilkuletnim związku z dnia na dzień postanowiła się rozejść, a ja szanując jej decyzję, nie zabiegałem o to aby zmieniła zdanie (teraz po upływie czasu, dociera do mnie, że ona chyba tego chciała). Trochę na przekór tego co napisałem, nie mogę się teraz o nią starać - jest kimś. Ktoś napisze, że może jest z nim dla zabicia czasu. Kto wie, chciałbym :) Jednak, nie mam zwyczaju wchodzenia z buciorami w czyjeś życie. Wiara cuda czyni :)

popełniając błąd nie od razu zdajemy sobie z tego sprawę...dopiero po czasie dochodzi logika i gdy chcemu coś naprawić to często jest już za późno...ja straciłam chłopaka i już go nie odzyskam...i co z tego, że błędów, które popełniłam w związku z niem już nie popełnię z nikim innym skoro jego nie odzyskam..a najgorsze, że nie jestem w stanie się z nikim teraz związać...chociaż mam szansę na związek, ale zwyczajnie się boję...

Gość sharifa
Straciłam szansę na przyjaźń z bardzo mi bliskim człowiekiem, bo pozwoliłam sobie na utratę kontroli nad uczuciami. I tyle...smutne...