Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina.22

Czy to może być ciąża??

Polecane posty

Witam :) za trzy miesiące kończę 18 lat, od pięciu miesięcy współżyję z chłopakiem. Od jakiegoś czasu odczuwam mdłości, występują one codziennie, na piersiach pojawiło mi się pełno bardzo widocznych żyłek, dodatkowo odczuwam coraz mocniejsze bóle w podbrzuszu, szczególnie w okolicach lewego jajnika. Wieczorem mam nabrzmiały brzuch, nie wykluczam, że są to wzdęcia, ale jednak... często jest mi słabo... zastanawia mnie tylko okres, który występuje, często jednak opóźniony, ostatni tak bolesny, że nie wyrabiałam w nocy... Słyszałam, że zdarzały się przypadki miesiączek w ciąży, bądź krwawień... nie wiem, co o tym myśleć... czy to może być ciąża? proszę o pomoc :(

Czasem stosunek przerywany, czasem prezerwatywy, raz, w listopadzie zdarzyło się, że nie zabezpieczyliśmy i chłopak doszedł we mnie, wiem że to nieodpowiedzialne, ale stało się i nie cofne czasu...

Boję się że właśnie podczas tego stosunku przerywanego mogło coś pójść nie tak,albo wtedy u listopadzie, a przecież często zdarza się że kobieta przez jakiś czas nawet nie wie że jest w ciąży :(

Gość sdfghjjjjjjjjjjjjj
jak sie tak panicznie boisz ciazy to po co sie puszczasz? pozatym odpowiadajac na twe pytanie odpowiadam puknij sie w pusty leb "ciezarna kobieto"

Po pierwsze, nie puszczam się, po drugie pytam, bo może mam ten "pusty łeb" i oczekuje odpowiedzi osób mądrzejszych i bardziej doświadczonych ode mnie...