Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia29_Elbląg

CIĄŻA UROJONA??? WARIUJE :(

Polecane posty

Gość Sylwia29_Elbląg

Brałam tabletki anty Yaz.Miałam mnóstwo skutków ubocznych,więc je odstawiłam.Okres z odstawienia pojawił się 24.11.12. 16.12.12 kochałam się z mężem bez zabezpieczenia, ale nasz stosunek trwał 15min., ale tego dnia byliśmy tak zmęczeni że żadne z nas nie osiągnęło orgazmu i poszliśmy spać. Tydzień później powinnam mieć okres-nie dostałam.Wystraszona 24.12.12 zaczęłam znowu brać tabletki anty,mimo braku okresu.13.01.13 dostałam bóli brzucha i wypadło ze mnie coś jakby duży kawałek mięsa koloru czarno-bordowego wielkości dłoni.Przezornie zrobiłam test Quixx-negatywny.Przez tydzień miałam brązowe,brzydko pachnące krwawienie,później skończyłam tabletki i dostałam jakby drugiego okresu z odstawienia, widać było że kolorystycznie różnił się od poprzedniego.09.01.13 byłam u ginekologa i przepisał mi tabletki Jeanine, wykluczył ciążę przez badanie USG.Tydzień przed 7-dniową przerwą bolały mnie piersi i spuchły.Poranny Pre-test wyszedł znów negatywny.Po skończeniu tabletek w 3dniu odstawienia dostałam plamienia.Jeden dzień było mocniejsze, a później przez 7dni był to tylko jakby taki śluz podbarwiony krwią.Po tym czasie piersi wróciły do stanu poprzedniego.Z powodu tego skąpego okresu znowu zrobiłam test: Pre-test z porannego moczu wyszedł negatywny.Później zachorowałam,dostałam antybiotyk Fromilid.Ciągle mam nudności,przez które nawet jeść nie mogę,ale nie wymiotuję.Poza tym czuję ból w podbrzuszu,raz z jednej raz z drugiej strony.Nie wiem czy to wina tabletek, antybiotyku czy może jednak mogę być w ciąży.Proszę Was o radę,czy testy mogły się mylić? Czy mimo tego 2-tygodniowego krwawienia,nadal powinnam się obawiać? Wizytę u gina mam dopiero za 2tyg. i bardzo się martwię,bo przecież nadal przyjmuję tabletki. Od razu zaznaczę że po tym grudniowym stosunku,mąż wyjechał w delegację i do tej pory nie współżyliśmy.

Gość eakjrh glvs jg;i
przy tylu negatywnych testach to raczej nie możliwe, żebys była w ciąży

Gość czxcz
urojona i działanie tabletek.

Gość Sylwia29_Elbląg
Do czxcz: Ale jak to działanie tabletek? Przy wcześniejszych tabletkach nie miałam takich stanów.