Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie minetka

brak minetki - czy dużo tracę?

Polecane posty

Gość nie minetka
Zazdroszczę kobietom jak tyle ciebie daje. Wiem też ze wszyscy nie są tacy sami. Ja mam taka potrzebę teraz, wcześniej był udany seks to nie myślałam o lizaniu mojej muszelke, bo ten seks mi wystarczał..... Teraz jest inaczej i muszę to powiedzieć mężowi. Może dziś mi die uda.... :) zobaczymy czy się domyśli i jak zareaguje?

Gość Nie minetka
Zazdroszczę kobietom jak facet tyle z siebie daje. - tak miało być ......:/

Gość Fan kobiecego orgazmu
Nie minetka Moze sie jeszcze Twoj partner do minetki przekona. Moze sa jakies ku temu powody, ze nie moze sie przekonac. Najlepszym rozwiazaniem jest szczera rozmowa. Popros go, by Ci wyjasnil, dlaczego tego nie chce robic.

Gość uwielbiam kiedy On
ależ ja jestem głupia :) gdy powiedział że mam Mu usiąść na twarzy...myślałam że żartuje...:O

Gość pykpyk
pyk

Gość wesxg
Dziewczyno.siadaj mu okrakiem na twarz i nie schodz dopóki nie skończy tego co zaczął:D może się w końcu nauczy egoista:D

Gość Doktór Łotson
Czy nie umknął nam aby jeden fakt? Kobieto, a jak często myjesz tzipkę? Może niezręcznie mu powiedzieć, że jedziesz kutrem?

Gość nie minetka
Z tym akurat nie mam problemu. Uwierz, ze gdyby było inaczej nie przychodziłabym tutaj z moim problemem...... Moja m. jest gladziutka , pachnąca, wydepilowana.....

Gość XL chętny na ...
Jak wydepilowana to pachnąca ? czym,mydłem ? Golisz się codziennie ? Te odrosty nawet dwu dniowe poszarpią całą twarz.Może dlatego nie chce Cię lizać.Ja bym takiej cacy nie dotknął,a dopiero językiem.Kiedyś trafiła mi się taka to cały ryj miałem czerwony,nigdy więcej.

Gość może zwyczajnie
facet nie lubi smrodu śledzi:O

Gość szczery43
zaraz chwileczke, drogie panie jesli facet nie robi minety to musi miec powod. Ja tez nie robie bo nie odpowiada mi smak cipki mojejej partnerki , jest ona czysta i zawsze wpadamy do lozka po prysznicu ale ona tak ma ze intensywnie pachnie i smakuje i zazwyczaj to nie jest przyjemnosc i maly opada. Taka prawda. mialem kiedys kobiete ktora slabo sie nawilzala i byla bez zapachowa w tamtych okolicach wiec to byla prawdziwa rewelacja. Musicie drogie panie zrozumiec faceta nie kazdy to lubie lub nie kazdemu to odpowiada z dana osoba i nie ma to nic wspolnego z miloscia itp.....To jednak soki z wewnatrz organizmu i nie da sie z tym nic zrobic...proponuje porozmawiac z facetem i tyle.

Gość myslę że:
facet który nie lubi minety lizanka pisdeczki to dziwak lub pedau ( nie obrażając pedauf):P