Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gladziutka

DIETA KOPENHASKA OD JUTRA !

Polecane posty

witam drogie forumowiczki, mam ambitny plan przejścia na dietę kopenhaską od poniedziałku, liczę na wasze opinie i wsparcie a także na wzięcie udziału :) mój wzrost 168 waga -80 Dieta kopenhaska Szczegółowy plan posiłków DZIEŃ 1 i 8 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, gotowany szpinak 100g, 1 pomidor Kolacja:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 i 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka z razowego pieczywa Obiad: gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Kolacja:1 plaster szynki, 2 gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną 150g DZIEŃ 4 i 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad: tarta marchewka 150g, jajko na twardo, twarożek naturalny 100g Kolacja: sałatka owocowa 100g, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 i 12 Śniadanie: duża tarta marchew z cytryną Obiad: duża chuda ryba Kolacja:1 befsztyk, sałata i brokuły 200g DZIEŃ 6 i 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: kurczak gotowany 150g, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja: 2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty bez cukru Obiad: kawałek chudego grilowanego mięsa 150g Kolacja: NIC

Gość kfd kjfxc
ti jest zly opus kopenhaskej poszukaj innego gdzie jest2/3 szklanki jogurtu a nie 2-3 szklanek

Trzymam kciuki !!! Ja ostatni raz bylam na niej w listopadzie,wiec na razie smak salaty z olejem skutecznie mnie od niej odrzuca ale ja ja goraco polecam!

Gość kfd kjfxc
i co z tego mozna pic litriwy i schudac to nie bylas na kopenhaskiej tylko pseudo

dzięki za zauważenie złego jadłospisu ;) Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: 2 jajka na twardo, pół paczki (szklanka) gotowanego szpinaku lub brokułów, 1 pomidor. Kolacja: 1 duzy befsztyk wołowy (200 g), 5 liści sałaty z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny Dieta Kopenhaska DZIEŃ 2, 9 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru Obiad: 1 duzy befsztyk wołowy (200 g), 1/3 główki sałaty (lub 5 liści) z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny, 1 surowy owoc (jabłko, ananas lub grejpfrut) Kolacja: 1 gruby (100 g) plaster (albo 5 chudszych) szynki (np. drobiowej), 2/3 szklanki (słownie: dwie trzecie, a więc niecała jedna szklanka!) jogurtu naturalnego Dieta Kopenhaska DZIEŃ 3, 10 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru, 1 mała kromka pieczywa (grzanka) Obiad: pół paczki (szklanka) gotowanego szpinaku, 1 pomidor, 1 surowy mały owoc Kolacja: 2 jajka na twardo, 1 gruby (100 g) plaster szynki (lub 5 chudszych), 5 liści sałaty z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny Dieta Kopenhaska DZIEŃ 4, 11 Śniadanie: 1 kubek kawy, 1 kostka cukru Obiad: 1 jajko na twardo, 1 duża marchewka, małe opakowanie serka wiejskiego (twarożku naturalnego) (100-150 g) Kolacja: pół szklanki kompotu z owoców (ugotowanego bez cukru, owoce zjadamy), 2/3 szklanki (słownie: dwie trzecie, a więc niecała jedna szklanka!) jogurtu naturalnego Dieta Kopenhaska DZIEŃ 5, 12 (Dni bez kawy) Śniadanie: 1 duża starta marchewka z sokiem z cytryny Obiad: 1 duża (300 g) chuda gotowana ryba (pstrąg, dorsz lub sola) z sokiem z cytryny. Rybę można także usmażyć bez tłuszczu. Kolacja: 1 duży befsztyk wołowy (200 g), 5 liści sałaty, pół paczki (6-8 główek) gotowanych brokułów Dieta Kopenhaska DZIEŃ 6, 13 Śniadanie: 1 kubek czarnej kawy, 1 kostka cukru, 1 mała kromka pieczywa (grzanka) Obiad: 1 duszona pierś kurczaka bez skóry, 5 liści sałaty z łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny Kolacja: 2 jajka na twardo, 1 duża starta marchewka Dieta Kopenhaska DZIEŃ 7 Śniadanie: 1 kubek herbaty (najlepiej zielonej) bez cukru Obiad: 1 pierś (150 g) kurczaka grillowana lub z piekarnika, 1 świeży owoc Kolacja: NIC ten powinien byc odpowiedni a może ktoś pochwali się swoim wynikiem odchudzania na tej diecie ?

może ktoś się dołączy? byśmy wymieniały swoimi wynikami i samopoczuciem :)

Gość dytrtrtyy
juz jest taki topik dolacz tam bet watpie zeby przetrwal