Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz,,,,,,,,.

Poznałam faceta przez internet. Oszukałam go, skłamałam ile mam lat i ile waże..

Polecane posty

Gość co teraz,,,,,,,,.

Co teraz? to nie jest jakies straszne kłamstwo, on mysli ze mam 18 lat...a mam juz 24 (on 26) no i troche wage zanizylam, fotki byly lekko poprawione, odchudzam sie, zanizylam o 10kg... on nalega na spotkanie, dwa razy juz sie wykrecilam, ostatnio w walentynki. Niedlugo znow bedzie pytal i w koncu trzeba bedzie sie spotkac a mi zostalo 5kg do zrzucenie i nie wiem jak wybrnąc z tego klamstwa o wieku.

Gość arbuzowa nana
pewnie nie zwroci uwagi na wiek bo mentalnosc masz na poziomie 18 z tego co piszesz...

Gość co teraz,,,,,,,,.
no i po co to obrazanie? nie wiem dlaczego to zrobilam, mam duzo kompleksow, czuje sie stara :O

Gość dobra rada ;)
nikt cie nie obraża. spotkaj sie i tyle... rozumiem jeszcze jakbys była pasztetem i podawała sie za super modelke. ale skoro widział twoje zdjęcia to i z tego wybrniesz

rozumiem gdybys miala 30lat ale 24!? przyznaj się, jesli sie dogadujecie to zrozumie, a jesli nie to pomysl czy jego intencje byly szczere

Gość jedna taka jaaa
Przeciez on nie bedzie wiedzial po wygladzie czy wazysz 5 g akurat czy za malo...zreszta jezlei pytal sie o wage to chyba nie jest takim cudownym facetem...a po co klamac co do wieku 18 nie rozumiem tego

Gość Kasumii (sleepy kasumi)
Bądź szczera. Powiedź ile masz lat i przyznaj się do tego, że zaniżyłaś trochę swoją wagę. Wszak jeśli się z nim spotkasz to i tak wyjdzie szydło z worka. Napisz mu, że po prostu bałaś się jego reakcji i dlatego w panice powiedziałaś mu nieprawdę. Chyba lepiej jeśli przyznasz się teraz, niż pozwolisz na to, by dowiedział się na randce.

Gość 1g5h1gkjfk
5kg to raczej trudno zauwazyc, chyba ze w kostiumie kąpielowym.

Gość 1g5h1gkjfk
a z wiekiem to mozesz powiedziec np ze pisali do ciebie sami desperaci, ktorzy chcieli szybko sie ozenic :D

Ale w tym wieku... Jak gość ma 26 lat i oczekiwał 18-ki... Nie wiem,jak zareaguje.A 10 kg różnicy to dużo i to naprawdę widać ;)

Gość bu hahhahahha
grube świnie z kafe nie widzą nawet 10 kg nadwagi , tluszcz wam do mozgi przeszedl , widac 5 kg :O

Gość one way only
Czyli jak większość założyłaś profil nie po to żeby kogoś poznać tylko żeby się dowartościować. Później jak przychodzi do spotkania to odwołujecie dwie godziny przed albo dajecie co raz to głupsze wymówki. U mnie pod dwóch wymówkach byłabyś spalona. Tak więc się ciesz że trafiłaś na frajera. A to że zaniżacie wagę albo dajecie fotki sprzed kilku lat kiedy byłyście szczupłe to jest notoryczne i nic dziwnego że później nie chcecie sie spotykać.

Gość ola tarnobrzeg
wagi nie zaiważy jak będziesz dobrze ubrana , co do wieku przyznaj się ale już na spotkaniu

O boze, ale problemy ;) Skoro udalo zrzucic sie juz 5 kg, to mozesz mu powiedziec ze ostatnio troszke przytylas= a dokladnie 5kg, bo sie zasiedzialas, przestalas uprawiac sport, duzo sie uczylas, czy cos innego. 5 kg dla faceta to nie tal duzo (co innego, gdybys byla jego dziewczyna od dawna, znal Twoje cialo i nagle przybyloby Ci te 5kg). O wieku MUSISZ mu powiedziec, bo wyglada na to, ze szuka mlodej dziuni :classic_cool: Powiedz po prostu, ze tak jak ktos pisal wyzej- piszac ze masz 24 lata duzo facetow skladalo Ci powazne matrymonialne propozycje, i dlatego zanizylas swoja metryke. x Mozesz tez powiedziec prawde ;)

no ale wlasnie skoro po 2 razach on nadal chce, to chyba mu zalezy... ja bym sie przyznała, bo w ten sposob mozna stracic szanse na fajna znajomosc. jesli sie obrazi tzn ze i tak by nic z tego nie bylo, moze koles szuka naiwnej bo rownolatce niczym nie zaimponuje...swoja droga autorka musi mlodo wygladac, skoro nie zorientował sie...

Gość sympatia fotka etc
one way only - dokladnie :O To żalosne, ze DOROSŁE dziewczyny w wieku 18-23 lat są takie pojebane. Sory za slownictwo ale jak to nazwac? Zakłada taka profil, pisze fajny opis, dobrze sie rozmawia, nie ma ''zawiasów'' czy niezrecznej ciszy, wiec trzeba sie w koncu spotkac i co? - dzis nie moge, mam zajecia do pozna na uczelni - ok...raz moze sie zdarzyc kilka dni potem znow to samo, zmeczona jest wrocila od dentysty, potem jedzie do rodzicow, potem cos tam i tak w kolko. Mialem takich akcji kilkanascie. Pisać miesiącami dla samego pisania? Jesli chce pogadac z obcymi ludzmi to wchodze na czat :O Zdjecia to dopiero porazka, wystylizowane, odwalone jak na slub a w realu...calkiem inna osoba

Gość hgyyyyyyyyyyyy
po co wymyslac ? powiedz wprost ze troche przytylas ostatnio, odchudzasz sie i zostalo ci tylko 5kg z wiekiem tez nie kłam, nie wiem dlaczego czujesz sie staro ale przyznaj sie, ze chcialabys miec te 18 lat, masz kompleksy. Jesli zroumie to ok, jesli sie obrazi? to jego problem

pol biedy ze zdjecia wystylizowane, na spotkanie jak sie odszykuje to wielkiej roznicy nie bedzie , gorzej jakby wyslala nie swoje zdjecie ;] I to sie tyczy nie tylko kobiet bo faceci tez potrafia takie numery odjebac ale niektorzy lubia tracic cudzy czas

Gość mister germany
wszystkie kobiety to klamczuchy :-)