Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati.patka

jak zaciagnac po raz drugi faceta do lozka?

Polecane posty

Gość pati.patka

mam dosc bliskiego kolege, ktory od pewnego czasu jawnie mnie podrywal. wczoraj wpadlam do niego po film i sie zasiedzialam, rozmawialismy, pilismy piwo. on probowal sie do mnie przytulac ale sie opieralam wiec przycisnal mnie do siebie i zaczal calowac. pomyslalam sobie, ze powinnam sie opamietac, ale robil to tak fantastycznie, ze po prostu odplynelam i zaczelam sie rozbierac, pozniej przezylam jeden z lepszych seksow w moim zyciu. facet mi sie podoba, seks jeszcze bardziej, mialam wrazenie, ze czyta w moich myslach, bo idealnie mnie bzykal, byl taki ogien jak z nikim innym. na koniec mu powiedzialam, ze jak jeszcze kiedys bedzie mial ochote to wie gdzie mnie szukac a on mnie tylko pocalowal namietnie. przyznam, ze chcialabym sobie z nim poromansowac i nie mam ochoty czekac na jego zachete. czasami sie zdarza, ze pracujemy razem i na tym gruncie chcialabym go podrywac jak go uwodzic? a moze zwyczajnie wprost mu komunikowac, ze mam ochote na seks?

Gość sory grzegory
ile ty masz lat dziecko?

Gość pati.patka
duzo, ale widzisz, bylam 13 lat mezatka i jakos tak zapomnialam jak sie uwodzi faceta, bo zawsze mialam go pod reka i sie nie musialam wysilac w ogole