Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku miku na stoliku

wózek-czy któraś z Was wie co to za firma

Polecane posty

znalazłam na allegro wózek-wydaje mi się idealny patrząc na ograniczenia finansowe, niestety aukcja mi umknęła i ktoś go kupił, może wiecie co to za firma link do galerii http://allefree.pl/galeria/597945/3.html link do zakończonej aukcji http://allegro.pl/wozek-gleboki-wielofunkcyjny-spacerowka-gondola-i3028725080.html dzięki wielkie

Gość cvxdsfdfds
jak dla mnie ten pierwszy wózek jest okropny..:( ten drugi już o wiele ladniejszy:)

mi podobają się oba mimo, że są w zupełnie różnym stylu, zastanawiam się tylko czy ten drugi nie będzie ciężki biorąc pod uwagę jazdę komunikacją miejską...

Gość MamaMani
Ted drugi zdecydowanie będzie lepszy i na pewno wcale nie cięższy od tego pierwszego. Ja miałam coś takiego jak ten pierwszy i zadowolona to z niego raczej nie byłam- nie nadaje się toto tak naprawdę ani na głęboki wózek , ani na spacerówkę. Mój był bodajże firmy KAREX czy coś takiego. Zaraz poszukam linka i wkleję:)

Gość Kazdy ma swj sluzbowy
Ten drugi to ballerina polskiej firmy, ogladalam na zywo i jesli Ci odpowiada waga i ten styl wozka, to wg mnie jest super. Wystepuje w wersji w grubszymi mniejszymi i wiekszymi cienszymi kolami. Jest stabilny i z fajnych materialow. Sprawdz sobie na allegro wersje ballerina leather collection czy jakos tak.

Zdecydowanie wolałabym coś jak ta Ballerina. mam wózek tej firmy i jestem bardzo zadowolona.

chyba faktycznie ten drugi lepszy i kupię właśnie w stylu "balleriny". dzięki za informacje. lkdd ładny ten wózek, za takim też popatrzę :)