Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia2121

pomozecie kobiety?

Polecane posty

jestem w 19tyg ciazy i mam bole wiazadel ale oprocz tego pojawiaja mi sie takie bole jak przed dostaniem okresu jak myslicie czy moze to byc cos zlego? jutro mam wizyte u lekarza ginekologa. A ostatnuia mialam 19lutego czyli tydzien temu i pani doktor mowila ze wszystko z dzidzia jest w porzadku. Czy powinnam sie martwic?

Gość nie potrzebuję łaski........
Nie martw się ja całą ciąże mam takie bóle i wszystko jest dobrze, dostaję tylko magnez z wit.B6 oczywiście skoro jutro masz wizytę powiedz ginekologowi o tych bólach.

oczywiscie ze powiem juz nawet napisalam do niej smsa. ale czy takie bole w tym 19tyg ciazy nie sa grozne i czy nie zwiastuja czegos zlego? nie chodzi mi o wiezadla ale o ten bol jak przed okresem?

A jest on bardzo silny i uporczywy, czy tylko od czasu do czasu? Ja mam od czasu do czasu delikatne pobolewania

Gość Emilji
Ja też miałam takie bóle w zasadzie całą ciążę. I było wszystko ok. Czasem panikowałam i jechałam na izbe przyjeć, ale zawsze mnie tam uspokajali, bo takie bóle to norma. Jeśli jutro masz wizyte- poczekaj, albo może zadzwon do tej lekarki jeśli się bardzo niepokoisz. Dopiero gdyby bóle nagle się bardzo nasiliły, albo wystąpiło krwawienie wtedy jedz do szpitala. Myśle, ze to jednak po prostu rozciągająca się macica :-)

no wiesz to zalezy bo te bole nie sa caly czas zazwyczaj jak sie poloze i przy tym mam wrazenie ze pilnie musze sie zalatwic.

Oj no to z tym pilnym załatwianiem się nie miałam :) Ale to na pewno nic groźnego, a jeżeli ból się nasili to jedź na izbę przyjęć,

a nie mialas przy tym wzdetego brzuszka bo ja taki mam ?i mam wrazenie ze dostane okres.

cały czas tak mam:) dokładnie uczucie jak przed okresem i to od początku ciąży do teraz (6 miesiąc). Nic się nie martw z maleństwem wszystko dobrze!