Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yarazsie

spojrzcie na moja diete ,czy moze byc powodem ze zle sie czuje?

Polecane posty

Gość Yarazsie

sniadania to 2 skibki chleba z zoltym bialym serem ,dzemem zalezy .potem jogurt obiad to przewaznie ziemniaki i mieso raz w tyg mam zupe pomidorowa,potem drozdzowka lub jablko banan slodycze zazwyczaj potrafie zjesc paczke ciastek czekolade cala .kolacja 2 skibki chleba z tym co rano i przed snem batonik albo ciastka.

Gość vkmdsckm
gdzie owoce i warzywa? poza bananem

Gość Yarazsie
a skad brac zima owoce?pije tylko soki przewaznie z czarnej pozeczki,po herbacie zle sie czuje jakos.

Gość vkmdsckm
z biedronki:)

Gość mim zdaniem
za dużo cukru

Gość testdsrtdr
mozesz miec niedobory witamin z grupy B, magnezu, wiataminy C, E selenu, krzemu, antyoksydantów, omega3, kwasów gla; ; jedzac ciagle to samo jesli masz sklonnosci mozesz sie nabawic nietolerancji porzebna jest rotacja pokarmowa ale sa tacy co odzywiaja sie smieciowa a czuja swietnie cięzko powiedziec, idz do rodzinnego i wyludz skierowanie na podstawowe badania

Gość Yarazsie
Mialam robione wyniki z krwi sa ok. ale chodzi o to ze ciagle boli mnie brzuch zoladek,glowa mam ciagle niesmak w buzi.

Gość zaduzocukru
na pierwszy rzut oka, to w twojej diecie jest za dużo pustych kalorii czyli ograniczyć wszelkie czekolady, ciastka itp. musisz urozmaicić dietę. śniadania powinny być na ciepło-owsianka, płatki owsiane z owocami, kasza jaglana na słodko. nie opychaj się tak chlebem, jeśli już-to ciemne, pełnoziarniste pieczywo. w zimę lepiej jeść więcej zup-dobrze rozgrzewają, codziennie mięso+ziemniaki-to odpada na pewno. spróbuj jeść więcej kasz, warzyw gotowanych albo pieczonych, sałatki, surówki, wszystkie warzywa sezonowe mile widziane. zrezygnuj z deserów w postaci drożdżówek-banan czy jabłko w zupełności wystarczy. no i jedzenie przed snem batona albo ciastek nie jest najlepszym pomysłem. wieczorem i w nocy twój układ trawienny ma spać i odpoczywać. jedząc tak późno, źle trawisz i gorzej się czujesz rano. i tak w kółko.

Gość czersniak ze słomom w najkach
skibki? co to som skibki?