Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to bedzie...

Masakra!!! Będziemy mieli bliźniaki!!!

Polecane posty

Gość co to bedzie...

W piątek dowiedziałam się że będziemy mieli bliźniaki. Ciąża ogólnie mnie przerażała, obrzydza wręcz, boję się wszystkiego :( Pewnie przytyję i będę wyglądać jak słoń, a do tego rozstępy, wolę nawet o tym nie myśleć. Ja w mega szoku, a on się cieszy :/ Chyba sobie nie poradzę z dwójką...

Gość Mr. Kosmoski
dasz rade tylko nie jęcz moja siostra dala rade z czworaczkami a ty jakis defetyzm w szeregach siejesz

Gość defect mozgu
Jak on sie cieszy to mu kaz wstawac w nocy i karmic. Mam ostro feminizujace poglady ale wkurza mnie ze tak malo facetow w Polsce wspiera swoje baby w pierwszych miesiacach macierzynstwa. Ja swojego faceta uprzedzilam ze sie nie wymiga i ze obowiazki dzielimy na pol, ale faceci moich kolezanek malo nog nie pogubili tak wiali przed zmienianiem pieluch. I zaden do tej pory nie wie co to jest siatka centylowa. A ty nie becz. Jestes piekna, zostaniesz piekna, dasz rade a jak dzieci podrosna i zaczna chodzic i okazywac mamusi milosc, wyciagac raczki do Ciebie i sie tulic to wierz mi, bedzie to najcudowniejszy czas Twojego zycia.

Gość Inka00
Na początku może być ciężko, ale później będę się razem bawić i będziesz miała czas dla siebie.. Wystarczy dobra organizacja, jak będziesz karmić butelką spisuj sobie w notesie o której jadły, wodę do mleka miej w termosie, zawsze to ułatwi i przyspieszy proces przygotowania mleka, dzieciaczki do fetelików na dwie rączki i tyle, bujanko i spanko:) Przy kąpieli tak samo wszystko przygotuj sobie przed pampersy, pizamki, kosmetyki na przewijaku żeby na latać, dobry jest wtedy fotelik, jedno dziecko grzecznie siedzi i czeka, a drugie myjesz.. Taka mała porada, jeśli mogę.. Zajmowałam się bliźniakami i naprawde nie jest tak źle. Podwójny usmiech i szczęscie:). Ważna żebyś miała oparcie w mężu czy w mamie, bo w pierwszych chwilach pomoc będzie napewno potrzebna.. Pozdrawiam!!:)

Gość defect mozgu
A tak w ogule kochana, to GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!