Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawawawawawahuytuy

czy zadzwonic do niego

Polecane posty

Gość wawawawawawahuytuy

2 lata temu mialam umowiona randke z kims z rodziny znajomej. przyszedl ze swoimi znajomymi, ja sama, ale ok.pogadalismy. potem cisza. jeszcze keidys sie spotkalismy, ale ja chcialam isc wczesniej do domu bo jechalam autbusem, on chyba mial ochote na impreze. ta znajoma potem mowila, ze cos mowil, ze do domu chcialam jechac czy cos... ze moze jaka maloimpreowa jestem, ona mi tego wprost nie powiedziala. on zupelnie mi nie odpowiada fizycznie, ale moze nawet jest fajny. W sumie byly 3 spotkania z przerwami. nie dzwonil nic. jakies zyczenia an swieta. teraz niby nie ma nikogo, ale jakos nie dzwoni. czyli ma mnie w d.... :( z 2 str. chcialabym sie z nim spotkac i stwierdzic raz na zawsze czy cos z tego bedzie. z 2str.zeby nie bylo, ze sie plaszcze przed nim poradzcie

Gość Piękna Vanesska
facet dzowni;) Daj mu byc facetem! Ja byłam za dobra w moim 8letnim związku;):) I wyszłam jak wyszłam..facet mnie zdradził ;) Małoimprezowa? Nie sądze. Wazne jaka to impreza, gdzie kiedy Z KIM I na impreze wieksza zalezy z czyjej strony ona jest jak z jego on mowi, ale 1 dzien wczesniej, to brak szacunku;) jak z twojej strony ty go zawiadamiasz jak chesz z nim isc kiecke przez uszycie czy ze slepu mody takszybko ci nie przyniosa, prawdziwy facet sie z tym liczy. Kobieta tez- jego garnitur. chyba ze chce miec babchlopa w worku po kartoflach. impreza-sluby,rocznice, karanwla itp firmowe w branzy nieruchomosci itp

Gość pytanie do v
jak cie zdradził??????????????????????

Gość wawawawawawahuytuy
pewnie ma mnie d,,, mamy po 29l

Gość wawawawawawahuytuy
up

Gość Korynna piękna
NIE DZWON: 1. nie podoba ci się (to najważniejsze!!!!) 2. nie zadzwonił sam

Gość wawawawawawahuytuy
ale nikt inny nawet mnie nie zna :(

Gość radny radny
to idź na kurs jakiś, karate lub szachy - poważnie :)

Gość PancerneSerce
No a dlaczego miałby do Ciebie zadzwonić???? Po co???? Coś was łączy???? Jakieś zainteresowania lub coś więcej niż tych kilka wymienionych zdań???? No ja proszę Ciebie....

Gość wawawawawawahuytuy
nic u nas nie ma

Gość PancerneSerce
No to po kiego zadajesz pytania, na które nikt nie jest w stanie odpowiedzieć, gdyż...odpowiedź jest zbędna???? Zajmij się rzeczami/ osobami rzeczywistymi, a nie tymi, którzy tkwią w Twym czasie przeszłym dokonanym....