Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarin20

Komplikacje po operacji jąder .

Polecane posty

Witam . Jesteśmy z chłopakiem(22l) już długo ze sobą i ostatnio dowiedziałam się , że po przebytej za czasów "małolata" operacji ma on teraz problemy z prawidłowym działaniem narządów płciowych . Wcześniej nic nie podejrzewałam bo unikał on zbliżeń , myślałam że przeze mnie ale nie potrafiłam z nim o tym rozmawiać ponieważ unikał on trudnego dla siebie tematu . Teraz kiedy się przede mną otworzył nie wiem jak mu mam pomóc a pragnę tego bardzo bo wiążemy ze sobą wspólną przyszłość ... Proszę o pomoc . :(

Gość Piterssss
sprecyzuj powiedź coś więcej . Jaki miał dokładnie zabieg i co mu teraz dolega, co się dokładnie dzieje ?

Wiem tylko tyle ,że miał on wtedy kilkanaście lat i jądro mu puchło ... nie wiem dokładnie co to za operacja bo facet jak to facet wstydzi się mówic o tych sprawać . objawia to sie w ten sposób , podczas gry wstępnej , pieszczot itd. on się nagle wycofuje przeprasza i nie daje rady ...

Gość jajajajco
moze ma usuniete jadro i sie tego wstydzi, powiedz mu ze ci to nie przeszkadza jesli ci nie przeszkadza