Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spryciullala

czy to moze byc zapalenie oskrzeli??

Polecane posty

Gość spryciullala

Mój mały ma 5 mies. Od miesiąca ma katar oczywiście byłam w pierwszyn tyg u lekarza wszystko ok w drugim tyg też na kontroli wszystko ok. Dodam ze mieszkam w uk i tutaj lekarz nie dowierzal ze przyszłam do niego dwa razy z samym katarem. Po czym kazał przyjść dopiero za 3 tyg do kontroli jak nie.minie i tutaj moje pytanie czy to moze byc zapalenie oskrzeli czasem pokaszluje w nocy chrypke ma też katar nadal brak gorączki i oczywiście zmniejszony apetyt??

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
a nie idą mu czasem ząbki ? mój zawsze miał katar jak mu zęby szły no i apetyt mniejszy.

Gość gdhgdfxh
A kiedy byłaś ostatni raz u lekarza z tym katarem?

Gość spryciullala
Być może to ząbki ale ja nic takq iego nie zaobserwowalam ostatnimi czasy budził się często w nocy ale teraz jest ok a zabkow nie ma

a zapalenie oskrzeli rozwija się w ekspresie więc gdyby to faktycznie było zapalenie oskrzeli to po 2tyg byłoby coś więcej niż tylko lekki katar , wiem po moim małym w 1 tyg czyste płuca i antybiotyk , jak byliśmy w kontroli to od razu zastrzyki bo antybiotyk nie pomógł i siadło na oskrzela.

Gość spryciullala
Coś koło 3 tyg temu i teraz czekamy na wizyte i zarejestrowali nas jako dziecko zdrowe czyli ze nie nagły przypadek i wizytę mam 4 marca dopiero za tydzień

Gość zapalenie oskrzeli to ciągły
męczący kaszel. Moje już 2 razy miało.

Gość spryciullala
A po takim maluchu jak poznać ze to zapalenie oskrzeli?? Czy to moze byc bez gorączki?

odciągaj katarek i smaruj pod noskiem maścią majerankową, na noc możesz stopki też tą maścią posmarować i ubrać skarpetki.

Gość spryciullala
Staram się odciągac ale z moim.małym to jest koszmar walka bo nie chce sobie dac i na siłę trzeba ale po dłuższym płaczu rezygnuje