Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Chciałbym na wiosnę, gdy już cieplej się zrobi, gdy promienie słońca częściej

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

będą do nas do docierać, ubrać się w ładną sukienkę i chodzić po trawie gołymi stopami.:( Ale nie, jak to możliwe w Polsce? Oczywiście niemożliwe.:O Kraj pełen nienawiści, zakompleksienia, poczucia mniejszości, albo wręcz przeciwnie, źle pojmowanej dumy. Tylko Jezus Chrystus, polityka, pieniądze, władza, szpan. Tylko nakazy i zakazy. Nic z tego co jest "solą życia".:( A zresztą. Nawet nie ma co.:( Nawet seksu zboczonego nie wolno, bo od razu pojmowany jako chory psychicznie.:( Musiałem wyrzucić to z siebie. Dziękuję i przepraszam.:(

vieviór i nie tylko po łace bosymi stopami chadzał :classic_cool:

Gość Hydraulike_SM
Ala, całuję rączki :D tam u ciebie to pewnie śnieg do maja poleży :P

Ludzki, w twoim ogrodzie nie ma kwiatów. I nie będzie. Motyli też nie ma, a te co zostały, jadowicie Kąsają twoją twarz. Marzenia zeschły. Jeszcze trochę, a kruki wydziubią ci oczy. 💤

Gość małpka na rzece Kwai
Gdybym z tobą gadała, to bym Ci coś powiedziała, ale że nie gadamy to nie powiem.:(🖐️

Gość ludzki przedmiot
Nei_nei chciałbym bardziej się odsłonić.:( Jak myślisz czy bardzo niskiemu mężczyźnie byłoby dobrze w takiej sukience?:( Obawiam się że nie.:( http://www.sheknows.com/gifts/ eliza-j-colorblock-dress Trzeba przerwy zlikwidować.:(

Gość ludzki przedmiot
Jak chcesz to wejdę. Ale dlaczego tak podstępem próbujesz?:( Nie lepiej normalnie prośbę napisać, żeby odwiedzić link który wkleiłaś/eś?:( Jak zwykle, jeden drugiego chce wykiwać.:( Typowy przykład.:( Smutno mi.:(

Gość ludzki przedmiot
S_M większość kobiet też ma owłosione nogi i większość też goli. Możesz ogolić? Jeżeli masz grube nogi to rzeczywiście chyba nie będzie dobrym wyborem dla Ciebie.:( W ogóle to chyba tylko dla wysokiego, szczupłego mężczyzny, albo wysokiej, szczupłej kobiety ta sukienka.:(

Gość ludzki przedmiot
Odmawiam odpowiedzi. Nie rozmawiam z Tobą S_M, bo nie robi Ci różnicy czy ktoś HOMOFOB czy nie HOMOFOB.:( Nie ma Nei to do widzenia.:(

Gość Małpka w cieście makagigi
Tylko nie pytaj jej czy lubi Doktora. Tak na wszelki wypadek.

Gość ludzki przedmiot
Nei lubisz Doktora Drejfusa i tym samym akceptujesz jego poglądy na temat odmiennych orientacji seksualnych?:(

Gość ludzki przedmiot
W dupie.

Akceptuje jego odmienność poglądów bez względu na to, czy go lubię, czy nie. Skoro mogę tolerować to, ze ktoś lubi makaron nie mogę potępiać tych, którzy makaronu nie lubią. Brak tolerancji dla braku tolerancji nie jest tolerancja do kwadratu.

Gość ludzki przedmiot
Ale Nei, on jakby mógł, to by bił gejów i lesbijki, a jakby nie było konsekwencji to mordował.:( Naprawdę nie porusza Cię to, że można tak wyzywać innych tylko ze względu na odmienność wiadomo jaką? Absolutnie to nic nie zmienia?:(

Gość ludzki przedmiot
I dlaczego tolerancja do makaronu jest równoznaczna z tolerancją ludzką?:(

Gość ludzki przedmiot
Przecież jakbym wyszedł w sukience na ulicę, to Doktor Drejfus zwyzywałby mnie co najmniej.:( Co się z tym światem dzieje?:( Czuję że zostaję sam.:( Oddalam się.:( Skowyczę.:( Do widzenia później.:( Pójdę już.:(

Gość małpka w małpce (matrioszka)
Siedzę sobie na trybunach i patrzę:P. Mam nadzieję Ludzki, że tym razem zabraknie Ci odwagi. Smutne jest życie w pojedynkę na tym łez padole:P

Jeśliby się okazał fanatykiem, to pewnie próbowałabym go powstrzymać. A z drugiej strony to może masz racje? Może to tylko zwykle tchorzostwo i skoro wiem, do jakich "technik walki z przeciwnikiem" potrafią się posunąć niektórzy, to wolę siedzieć cicho? Po co narażać się na jad i obelgi jeżeli i tak niczego tym nie zmienię? Czasami chciałabym mieć wciąż jeszcze twój zapał do zmieniania świata. A zaczynam się potykac o własne nogi.

Oj tam. Tak się składa, że ludzki to jeden z najbardziej obleganych nicków na tym forum. To, że już prawie z nikim nie gada nie oznacza wcale, że nikt nie będzie gadał z nim. Powiedziałbym, że wręcz przeciwnie ;)

Gość małpka w kaloszach
Ja gadam do siebie, obok niego, nie do niego. Jestem w stanie zrozumieć, że pozbył się mnie lekką ręką, ale Nei?

Wcale nie lekką ręką. Słyszysz chyba ten skowyt cichnący w oddali :-o

hej :) u mnie dzisiaj spadl snieg... wiec napewno nie szybko wyjde w sukience i z golymi nogami :( na bosaka nie chodze, chyba ze po piachu :( synku, jak chcesz chodzic w sukience i na bosaka .... to sobie chodz, tylko uwazaj na potluczone szkla i psie kupy :( kupa ci nie zaszkodzi, bo lubisz... ale szklo moze byc zdradliwe :( chyba napisalam na temat :) .... mam nadzieje, ze bedziesz ze mna jeszcze rozmawial... gdybys nie zechcial... zmarnieje z rozpaczy :(