Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam geniułsza.

Dlaczego kłamiecie i wychwalacie dzieci z tym czytaniem itp?

Polecane posty

Gość Mam geniułsza.

Moie mia riok i umne cytać licyć pisaac,spiewać. ksiazka Krzyżaków juz dawnio zia nami, angielskie tiz obcikamy miami. Chwalipietny z wias i nikti nie wierzi zie wasie dzieckio potrafi tily majiac nie wiele, jak bioga kiocham nigdi nie widzialam takiego dzieckia. Wiec nie pierniczcie ze wiasie dzieci potrafia liczyc do stiu czytac po angielskiu i polskiu. Siame wilee nie umiecie a dzieci umiejja? buhahahahaha

Gość 12345432112334
ja miałam 3 lata jak umiałam czytać

Gość Ja jak miałam rok
to pisałam i czytałam

Gość Mam geniułsza.
Nie wierzę w takie cuda,że dziecko 3 letnie płynnie czyta. Chyba,że na uczy się na pamięć powtarzając po mamusi w dzień w dzień tę samą książkę.

Gość tyle wiem
Sa dzieci bardziej i mniej zdolne,osobiscie znam dziewczynke ktora w wieku jednego roczku i kilku miesiecy potrafila powiedziec caly alfabet i policzyc do 50,mowila juz calymi zdaniami troszke niewyraznie,ale potrafila sie slicznie wyslowic.Takie dzieci sa rzadkoscia,ale jednak sa :) Moj synek niestety do tej"elity" nie nalezy :P No ale na kafeterii to tu wszystkie dzieci sa wybitnie zdolne,to pewnie dlatego,ze tak zdrowo ekologicznie karmione :P

Gość Mam geniułsza.
Albo że liczy do 100:O Chyba że 10,20,30,40,50,60,70,80,90,100 to może 3+ tak. Ale nie od 1 do 100:P

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
moje dziecko ma 5 miesiecy i umie mowic calymi zdaniami do tego liczy do 10 zna caly alfabet i nauczyl sie 4 iwerszy kazdy po minm 10 linijek

Gość Mam geniułsza.
No tutaj to dzieci ósmego cudu świata jak i ich matki:D

Gość Mam geniułsza.
taaaaaaaaaaaaaaa hehehe :)

Gość same naiwniary:D
heh, ale ubaw:D kazde dziecko kotre nie czyta w wieku 5 lat powinno isc do psychologa:D

Gość nagrajcie i nam pokażcie
tych geniuszy

Gość przedszkolankaaps
poczytaj sobie o metodzie Gruszczyk Kolczyńskiej i E. Zielińskiej... one tak potrafią z dziećmi cuda robić że 3 latek spokojnie policzy do 100

Gość gdzie wczesniej
same naiwniary:D tutaj dzieci w wieku 12 miesiecy czytaja!

Gość co to za dzieciństwo
ze dziecko musi wkuwac liczenie,czytanie itp od najmłodszych lat(czyt po roku) bo walnięta mama chce sie nim chwalic?!

Gość NO WŁAŚNIE CO TO ZA
DZIECIŃSTWO? 2 LATEK NAD KSIĄŻKĄ HAHAHAHA JAK IDĘ NA PLAC ZABAW TO SAMĘ TĘPE DZIECI TO I JA ZAPYTAM GDZIE TE GENIUSSSSZE

Gość tak tak dalej sie zachwalaj
one sie chwala jak i tak tu kazdy ma je gdzies i polowa w te brednie nie wierzy

Gość tyle wiem
geniusze z mamami ekologiczna zywnosc z pola zbieraja ;)

Gość adibi
nie ma to jak zazdrosne matki...a gdyby ktos napisal ze dziecko pieknie rysuje w wieku 3 lat to tez go zjedziecie? dzieci maja rozne talenty, poza tym nie rzutuja tak bardzo na pozniejsze zycie. moze sie wydawac ze jak dziecko czyta w wieku 3 czy 4 lat to geniusz...nie...prawdopodobnie inne dzieci go nawet przegonia. to tak jak z chodzeniem, czy te, ktore poszly po roczku gorzej chodza cale zycie??? ja jestem i mama i pedagogiem i zareczam wam ze nie macie racji. sporo jest takich dzieci, duzo jest dzieci inteligentnych, a inteligencji tez jest kilka rodzajow...

Gość mama 14 letniej dari
to dotyczy małych dzieci,a jak masz problem wychowawczy z nastoletnim ,to się okazuje że tylko ty go masz bo inne nastolatki ułożone jak w zegarku , do rany przyłóż ,a ty zła matka nie wychowałaś jak trzeba.

Gość Bo to są super mamy i super
dzieci: karmią zdrowo,mają swój ogród,wychwowanie bezstresowe, itp tylko skad tyle głupich tematów ze ich gnój uzdolniony nie chce sam jesc?

Gość mama 14 letniej dari
i nie chodzi o same przytyki typu "zle wychowałaś ,jesteś nieudolna" a o to że piszesz o radę co robić ,jak przemówić cielęciu do łbato od razu multum wpisów tpu "a moja córka zawsze ,w życiu by się nie spózniła , chodzi na tenis , same 6 itd"

Gość ta super to moze one sraja
a nie są:O

Gość kłamczuchy jedne i tyle
metody czytania pisania u 3 latka chyba same nie wierzą w to co piszą.

Gość adibi
ale tak wlasnie jest. te same dzieci ktore peiknie czytaja, sa uzdolnione, tez potrafia byc szatanami, nie jesc, niesluchac sie itp. przeciez nie ma dzieci idealnych. tak jak z tych uzdolnioncyh maluchow moga wyrosnac chuligani. to tez sie zdaza. a co do porad? w zyciu nie zaczelam tu tematu "prosze o pomoc/rade" bo az przykro

Gość u nas tak samo
odwalcie się od ogródka :P

Gość MOJE MA 15 MIESIĘCY I
POTRAFI LICZYĆ DO 50. POTRAFI CZYTAĆ KRÓTKIE WIERSZE POETÓW, ORAZ POTRAFI PRZEPISAC ZDANIA Z KSIĄŻKI. POTRAFI JEŹDŹIĆ NA DWÓCH KÓŁKACH. JAK I ŻE POTRAFI ROBIĆ SAM KANAPKI.

Gość one mają niegrzeczne
gnoje a nie dzieci geniuszy

Gość Bądź sobą
bo tu każda albo idealna albo przewrażliwiona! raz napisałam że jak dla mnie to patologia a uslyszalam ze robie z siebie idealna matke... :D

Gość 123456323578
ja czytałam jako 3latka!!!!!!!!! tepe baby :D

Gość tttytyt
A potem inna matka wymusza presje NA dziecku Bo glab. Mam 3 latke i umie liczyc do 5 a i take ciagle jej sie myli:) czytan nie umie, mowic zdaniami juz zaczyna ale tez niektore slowa ciezko zrozumiec. Jesc umie Sama, sika NA kibelek Sama, bajek duzo oglada,