Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuszszszka

sukienka na cywilny z coco-fashion.pl

Polecane posty

Gość izuszszszka

Witam :) Dziewczynki potrzebuję pomocy! W kwietniu wychodzę za mąż (ślub cywilny) i szukam kreacji. Znalazłam coś takiego: http://coco-fashion.pl/Wytworna-Biala-Sukienka-z-Koronkowymi-Detalami-z-Szyfonowa-Baskinka-p18723.html ale nie wiem na ile sklep coco-fashion.pl jest wiarygodny. Cena niska, więc można zaryzykować. Boję się jednak, że sukienka będzie do kitu a ja już nie będę miałą czasu na szukanie innej kreacji (przesyłka jest z Chin). Nie zależy mi na mega dobrej jakości, sukienkę założę tylko raz. W Sylwestra odbędzie się ślub kościelny, nie chcę więć teraz występować w tradycyjnej ślubnej sukni. Pomożecie? Macie jakieś doświadczenie z tym sklepem?

Gość izuszszszka
nie :) na grudzień coś znajdę :) Potrzebuję teraz sukienki na cywilny, na kwiecień :)

Gość eny
no na cywilny jest fajna :) i rzeczywiście w dobrej cenie! aż sama się zastanawiam gdzie w takiej mogłabym pójść :D jeżeli chodzi jeszcze o zakupy przez iternet to nie wiem, zobacz sobie jeszcze taką kieckę http://shushu.pl/odziez/rozkloszowana-sukienka--bardot tutaj sprawdzasz z boku cenę i odsyła Cię do strony gdzie możesz ją kupić. podobno wszystkie są pewne

Gość izuszszszka
ta z bardot też śliczna! niestety cena raczej poza moim zasięgiem :( ta, której link wkleiłam jakoś tak rzuciła mi się w oczy, nie mam jednak doświadczenia z tym sklepem coco-fashion. chyba jednak spróbuje zamówić i zobaczymy co wyjdzie :)

Gość magdaminka
I jak jakość tej sukienki? opłaca się zamawiać? Bo sama też się zastanawiam nad tymi sukienkami ale nie wiem czy w ogóle wytrzyma dłużej niż 30 minut :)

Gość imitation of life
Sukienka jest fajna,ma ładny krój, ale wydaje mi się, że nie jej wykonanie nie jest najlepszej jakości, tak samo z materiałem.

Gość izuszszszka
zamówiłam ją w piątek. dopiero pod koniec marca dotrze do mnie :/ pod warunkiem, że nie będzie opóźnień ze strony poczty... jak odbiorę przesyłkę, dam Wam znać o jakości :)

Byłabyś chętna ją potem odsprzedać? :) Bardzo mi się podoba, a też pomalutku szykuję się do ślubu cywilnego. Skoro chcesz ją ubrać tylko raz to może odsprzedasz :)

Gość izuszszszka
ooo gratuluję Quelle! a kiedy ślub? jeżeli nie okaże się jednorazową szmatą to nie ma sprawy :) odsprzedam za grosze :) liczę się z tym, że nawet ja jej nie włożę, bo okaże się słaba jakościowo.

Gość izuszszszka
przepraszam, zrobiłam błąd w Twoim nicku :)

Ja już kiedyś kupowałam z Chin i są nawet fajne :) Kupowałam na allegro sukienkę z tiulu. Odkupić chciałam, bo wiem, że one nie zawsze dochodzą przez tą odległość ;/ Myślałam, żeby dać krawcowi taką uszyć http://coco-fashion.pl/Przesliczna-Dziewczeca-Sukienka-z-Haftowanego-Materialu-bez-Rekawow-p18912.html Ogółem się nie zastanawiałam nad sukienką, ale mnie natchnęłaś teraz na szukanie :) Ja jeszcze nie mam terminu, jesteśmy zaręczeni od roku, ale mamy taką sytuację, że dzieli nas odległość ;/ W tym roku przeprowadzamy się do wspólnego mieszkania i wtedy też weźmiemy ślub :) Za gratulacje dziękuję i również składam gratulacje, trochę się zapomniałam w ostatnim poście, ale mam nadzieję, że mi to wybaczysz :) Masz jakiś plan B na wypadek, gdyby z tą sukienką jednak nie wyszło?

Ładna ta sukienka. Moja siostra zamawiała sukienke na studniówke i przyszła dopiero po 2 miesiącach, a studniówka była wcześniej wiec musiała kupiś szybko drugą :/

Gość izuszszszka
no właśnie też się zastanawiam, czy dotrze. niby już wysłali. z moich obliczeń wynika, że pod koniec marca powinna być. a jak będzie? zobaczymy ;) najwyżej będzie bieganina po sklepach kilka dni przed ;) Quelle ja jestem w lepszej sytuacji-z "partnerem" (jeszcze się nie oświadczył, więc nie wiem ja go nazwać;) mieszkam 1,5 roku. trzeba się sprawdzić przed ślubem, bo na początku denerwuje druga osobę dosłownie wszystko. głupie nakładanie pasty do zebów na szczoteczkę staje się problemem ;) trzeba troszkę czasu na dotarcie. śliczna ta sukienka, co ją znalazłaś!

Gość dooska
I jak z ta sukienka? Mam zamiar zamowic z tej strony sukienka ale nie wiem jakiej jakosci jest

Gość izuszszszka
Sukienka dotarła do mnie po 35 dniach roboczych, kilka dni przed ślubem. Spokojnie wytrzymała całą imprezę. Szczerze powiedziawszy spodziewałam się gorszej jakości. Wielkiego szału nie było, ale nie ma się co oszukiwać-za 45 zł nigdzie go nie będzie. Wymiary nieznacznie odbiegały od tych podanych na stronie. Na pewnio jeszcze nie raz skorzystam z oferty coco-fashion.pl