Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

code25-77

Słyszałem raz żart.

Polecane posty

Słyszałem raz żart. Włoch przychodzi do lekarza. Mówi że jest w depresji. Że kraj jest w recesji i długach. Że czuje się samotny w świecie pełnym zagrożeń. Lekarz na to: Leczenie jest proste. Wielki komik Beppe Grillo startuje dzisiaj w wyborach na czele Ruchu Pięciu Gwiazd. Niech Pan idzie na niego zagłosować. To Pana rozweseli. Facet zalewa się łzami. Ale doktorze - mówi - to ja jestem Grillo !

Suchar. To jest dopiero śmieszne. Umarł pedofil i idzie do nieba. Tam przywitał go Św Piotr i mówi: A ty tutaj czego szukasz? Na to pedofil: Ja nie do ciebie staruchu, ja do dzieciątka Jezus.

Gość kombinatorka domowa
w parku na ławce siedzi zakochana para. dziewczyna mówi: - kochanie boli mnie głowa. chłopak całuje ją w głowę i pyta: -już nie boli? - nie - odpowiada dziewczyna, -ale teraz boli mnie ręka. chłopak całuje ją w rękę i pyta: - już nie boli? - nie, ale teraz bolą mnie usta. chłopak całuje ją w usta i pyta: - już nie bolą? - nie , odpowiada dziewczyna.... a z ławki obok staruszek pyta: - a hemoroidy też pan leczy?

Gość plitooeo
oba żarty beznadziejne, widać poziom buraka, nie macie krzty inteligencji

Gość plitooeo
a żart kombinatorki juz slyszalam, byl nawet zabawny.

Gość kombinatorka domowa
Jeśli facet mówi, że coś naprawi, to znaczy, że tak zrobi i nie trzeba mu o tym ciągle co pół roku przypominać.

Gość kombinatorka domowa
Pijany mąż wraca późną nocą do domu. Otwiera drzwi i widzi, że żona stoi z wałkiem i do tego teściowa z patelnią. Niezrażony mówi: - Idźcie spać, baby, nie jestem głodny!

Gość ha!,,,,,a ty tu czego?
Facet podjeżdża do panienki lekkich obyczajów w wiadomym celu i pyta: - Ile za bzykanko? - A ile masz ? - Dwadzieścia złotych. - Za mało. - Dam jeszcze telefon. Kobitka po krótkim namyśle zgadza się. Już po wszystkim klient daje jej dwadzieścia złotych. - A telefon? - pyta panienka. - Pisz 503...

Facet w roboczym ubraniu, ubrudzony cementem, w autosalonie: - A ile kosztuje Bentley GT coupe? - 250 000 euro. - Cholera... A na kredyt? Na rok? - 25 000 euro miesięcznie. - Dużo, kurdę... A na dwa lata? - 12 500 euro miesięcznie. - Blaszka, też niemało... - To może miałby pan ochotę na tańszy samochód? - Ochotę bym miał, ale płyta nam się przewróciła akurat na Bentleya...

Przychodzi facet do lekarza: - Panie doktorze pomocy! Pękł mi worek! - Mosznowy? - Ni mom.