Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej Gej

Jestem gejem i mam w dupie co o mnie myślicie!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Maciej Gej

jestem pedałem. dlaczego napisałem pedałem a nie gejem ? moze zeby wam uswiadomic ze przez slowo pedał wcale sie nie obrazam. dla mnie gej i pedał to jedno i to samo. mam w dupie co o mnie myślicie (oprocz tego mam w dupie również rózne penisy) jestem super zboczony. zawsze robimy to w 3 lub wiecej osob. moja ulubiona pozycja to jak andrzej rżnie mnie w dupe, michał robi loda, a ja jedną reka wale konia pawłowi a drugą konradowi jednocześnie połykając sperme innych qmpli, ktorzy wlasnie doszli. i wiecie co? nic mnie to nie obchodzi co o mnie myslicie. powiem wiecej. takich pedałów jak ja to jest obok was setki tylko sie ukrywają! nie wiesz czy qmpel z ktorym idziesz pod prysznic po meczu nie jest gejem. mowie wam nas jest bardzo duzo a niektorzy z nas są biseksualistami, maja zony, robia dzieci a sami ida potem na sex do kolegów. w necie są setki stron z pedałami. mozecie sobie pooglądać nasze ulubione techniki seksualne i pozycje po co to wszystko napisałem ? po to zebyscie wiedzieli ze nigdy nas nie wytepicie bo naswet nie wiecie czy brat, qmpel z pracy czy ktos inny znajomy nie jest pedałem. pozdrawiam, gej maciek z południa polski

Gość jdadjanpjg
słabe, wracaj dzieciaku do lekcji 0/10

Gość Kate Choccolate
Maćku ale dlaczego uważasz że kogoś interesuje twoja orientacja?:)

My normalni bedziemy robili wszystko zeby was izolowac od spoleczenstwa i poddawac leczeniu bo pedalstwo - wbrew pozorom - jest do wyleczenia. Najczesciej wynika z ciekawosci, nudy, a ostatnio nawet mody na cos takiego. Nie zmienia faktu ze jest to obrzydliwe i chore dla normalnego czlowieka i dlatego NIGDY nie bedziecie w pelni akceptowani, wiec zawsze z kompleksem. Zreszta, w Biblii jest napisane ze ci ktorzy zapalali namietnoscia do swojej plci juz odbieraja kare za grzechy. Wiec i to jest czescia kary. Pozdrawiam

Nie mam nic przeciwko homo, ale niestety idiotyzm już razi po oczach. :(

Gość Maciej Gej
Do @ zbulwersowany82 Posłuchaj cwelu!! Homoseksualizm jest jak najbardziej normalnym zjawiskiem akcpetowanym w wiekszoci krajow!! Tylko w tej zjebanej Polsce pelnej jebanych homofobow jest to nielegalne!!! I kurwa wy przestancie sie calowac na ulicach bo ludziom to przeszkadza!! I huj mnie to obchodzi ze grzech bo ja nie wierze w Boga.Takze mozesz mi ssac i walic konia koledze.Pozdrawiam.-Maciej Gej.

Gość Maciej Gej
Ssij mi C(h)uja cwelu

Gość jdajdamwpjga
Prowo a wy sie nabieracie debile jak zwykle

Gość pppooooollllaaaaa
czytałam wywiad z ksiedzem,ze ludzie bardzo czesto spowiadaja sie ze zdrady z osoba tej samej płci...

Gość hukion
Macieju ile agresji w tobie. A ja jestem hetero, z ta roznica, ze sie z tym nie obnosze i tu jest z wami, jak sam mowisz pedalami problem. Nikt "normalny" swojej orientacji seksualnej nie podkresla. Oprocz tego w gejowskim swiadku wszystko kreci sie tylko wokol seksu. Rozumiem przyczyny tego faktu, ale bez przesady! w normalnych night-clubach nie ma dark roomow, jak to jest w przypadku klubow gejowskich, gdzie idziesz sie ruchac z kim popadnie. Nie dziw sie wiec, ze cala ta otoczka moze budzic niesmak i brak aprobaty. Zamiast wylewac frustracje na forum, skup sie na tym aby byc lepszym czlowiekiem, a nie na tym, z kim bedziesz spolkowac bo g..no mnie obchodzi twoje pozycie seksualne. Mowie to ja rowniez kumpela gejow i lesbijek. pozdro

Gość kukuryczek
w dupie to ty masz co innego pewnie buahahahaha

Gość wiemy co masz w dupie
i g... nas to obchodzi

Gość kÓgeltzFancisH
..jeśli nie masz: Ferrari. posiadłości.nad Pacyfikiem w Kalifornii , miliona dolarów ..to ty PEDAŁŁ jesteś regularny...

Gość kÓgeltzFancisH
..hukion -jak ci bez przyzwolenia zapakują chÓÓja w kakaÓł to szybko zmienisz zdanie

Gość fotel
a czego ty macieju geju poszukujesz na forum dla kobiet?

Gość Ambiwalentna sprzeczność
A ja mam w dupie co Ty masz w dupie autorze tematu. W ogóle mnie nie interesuje co masz do powiedzenia. A Ty gdybyś miał w dupie co o Tobie myślą kafeterianie tobyś nie zakładał tematu.Więc w takim razie nie masz tego w dupie. Logiczny wniosek.Kto ma-ten sie zajmuje własnym życiem i nie zawraca innym tyłka. Nara.

Gość iiiiiiioioi
geje sie ruchają bo nie mają jak stworzyc normalnego związku, zaraz pojawiają sie dziwne spojrzenia sąsiadow, brak akceptacji rodziny, kolegow z pracy, za reke tez nie pojdziesz ulicą bo dostaniesz kamieniem w głowe, tylko potajemny seks w jakis podziemnych klubach im został

Gość kÓgeltzFancisH
U W A G A jeszcze raz powtarzam stanowczo w Polsce prawie nie ma gejÓw są PedaÓÓły STATUS MATERIALNY O TYM DECYDUJE

To ze homoseksualizm jest akceptowany to efekt coraz wiekszego zacofania zachodnego spoleczenstwa, ideologizowanego przy pomocy prasy, teatru, filmow w kinie i telewizji. Jeszcze 50 lat temu homoseksualizm byl powaznym przestepstwem w wiekszosci tych krajow (do tego za jakis czas wszyscy wrocimy). Niestety Zachod musi sie rozsypac na naszych oczach i wtedy opadna wszystkim łuski z oczu - jak to ladnie kiedys ktos napisal. Wracajac do ideologii, to Ty jestes jej ofiara , bo uwierzyles ze to co robisz jest dobre, a nawet - jak wnioskuje - pokochales to! Natomiast normalnym ludziom nikt nie wmówi, że robienie sobie nawzajem lewatywy w oparach kału i nasienia jest czymś zdrowym i akceptowalnym! Pewnie w to nie uwierzysz, ale sa madrzejsi od Ciebie na tym swiecie, ktorzy te zjawiska juz dawno trafnie podsumowali. Gdybym byl przekonany, ze potrafisz trzezwo myslec, polecilbym Ci chociazby ostatni artykul p. Wildszteina z Do Rzeczy o "homofobach", ale nie licze na to ze kiedykolwiek po niego siegniesz. Dla Ciebie najwazniejsi sa teraz ludzie, ktorzy beda Cie akceptowali, poklepywali i wychwalali jaki to jestes "nowoczesny". 🖐️

Gość Darth_Misiek ;)
Kolejny tekstcik mający zdyskredytować tudzież obrzydzić seks analny wśród par heteroseksualnych ...:D Mający wywołać w założeniu odruch sprzeciwu u prawdziwego Polaka ,katolika ,ojca dzieciom ,no i sarmaty wsadzanie kutasa "tam gdzie robią to pedały!!!" :D Aaa przecież "pedałem nie nie jestem !! na pohybel pedałom ! " :classic_cool:

Gość Sabrina Bytom
10/10 "Darth_Misiek ;)"

Gość gÓwno jest gÓwnem
....tam jest kaÓÓłłł i gÓwno...nieczystość...........

ja sie nie wpierdalam do zycia prywatnego innych a homseksualizm nie jest spolecznie szkodliwy po 1 znacznie miej jest homoseksualistow niz hetero a po 2 homoseksualni ludzie to przewaznie dorosle ludzie co wiedza co czynia i nie wyzadzaja nikomu krzywdy chyba ze sa zboczeni i gwalca wyzadzajac drugiej osobie krzywde ale to bardziej domena hetero seksualnych mezczyzn

Gość sprytne too much ;)
"....tam jest kaÓÓłłł i gÓwno...nieczystość..........." i Jezusowi to nie miłe !! :D

Gość celer
nie wolno używać słowa pedał, bo to obraźliwe i może podlegać karze. nic nie myśle o gejach, jeśli cie to nie interesuje.

Gość sprytne too much ;)
W łóżku staram się nie całować kobiet w brzuszek ,gdyż mam wtedy jasną świadomość że tylko centymetry dzielą mnie od jej kiszek ...:D z całą ich zawartością niestety ...:classic_cool:

Gość Sabrina Bytom
"sprytne too much ;)" 10/10 !! :D

Gość Joker z batmana lol
hahahah ale sie usmiałem, fajnie macie chłopaki :D fakt geje byli i beda ale to nie znaczy ze jest to ok :D

Gość anekatips
0/10