Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi -chandra 21

Wstydzę się tego że nikogo nie miałem

Polecane posty

Gość prawi -chandra 21

a mam 21 lat. Czy to dziwne że do dnia dzisiejszego nie zaliczyłem nawet przelotnej znajomości z dziewczyną? I chciałbym nadmienić że nie wiem kiedy kogoś będę miał, może za pół roku a może nigdy, tym niemniej mam z tego powodu kompleks. Jak sprawić żeby ta dziewczyna która nam się podoba na ulicy została naszą dziewczyną, to w ogóle możliwe, bo już sądzzę coraz bardziej że nie.

Gość fwwfwfg
A jak sądzisz, jaki masz problem z powodu braku dziewczyny? Chodzi mi o to czy może jesteś nie śmiały czy o coś innego chodzi?

Gość Bacior
Jesli wyglądasz w miare normalnie i jesteś schludny to spróbuj zagadać co masz do stracenia? raz, drugi, trzeci aż trafisz. A jak nie to siedz na dupie i narzekaj na kurweterii.:classic_cool:

Gość prawi -chandra 21
Do śmiałych długo nie należałem ale troche mi sie udalo to zwalczyc. Pamiętam pare dziewczyn do ktorych zagadalem, bylo ich wiecej niz trzy - to kilka mi powiedzialo ze sa zajete, jedna w ogole odeszla bez slowa, inna mowi ze mnie nie zna, inna jakas tam wymijajaca odpowiedz daje itd.

Gość prawi -chandra 21
To już dość duża moim zdaniem próba statystyczna a efektów null.

Tak to jest z zagadywaniem na ulicy. Wiele fajnych dziewczyn na pewno kogoś ma. A jak z Twoim wyglądem? Jestes zadbany, dobrze sie ubierasz?

Kilka to nie jest duża próba na ulicy. No ale pewnie da sie ulepszyc Twoje podejście.

Gość prawi -chandra 21
Dobrze się ubieram, czasem zdarza mi się być nieogolonym albo mieć nieumyte zęby.

Gość prawi -chandra 21
No i tyle, koniec odpowiedzzi/.? Jakby sobie tu kogos znalesc?