Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhdfsfb ,aene

Styl grunge- czy jest odpowiedni dla 30-latki?

Polecane posty

Gość vhdfsfb ,aene

j.w

Gość akakakaraka
czemu nie... zależy jeszcze kiedy. Tak ogólnie to moim zdaniem jak najbardziej pasuje - po pracy, w weekendy itp. Zresztą, sama wiesz kiedy możesz ubrać się bardziej na luzie, a kiedy musisz się wbić w bardziej oficjalne ciszki:)

Gość vhdfsfb ,aene
pracuję w miejscu, gdzie obowiązuja mnie dosc sztywne zasady: dopasowana spódniczka,b iala bluzka, marynarka, materialowe spodnie z kantem i tak naprawdę mam serdecznie dosc tego sposobu ubierania sie, który traktuje raczje jako przebranie. juz od dawna podoba mi sie styl grunge ale nie zauwazylam na ulicach zadnej kobiety w moim wieku, ktora ubierałaby sie w podobny sposob. za to mnostwo nastolatek chodzi w taki sposób ubranych. czytałam w necie, że ten styl bardziej odpowiada młodym, wysokim i bardzo szczupłym nastolatkom niz starszym :-) myslalam o tym stylu oczywiscie nie jako odpowiednim do pracy (chociaz chcialabym zobaczyc mine szefa :-) tylko poza praca bo zazwyczaj zakladam dzinsy, prosty top, kardigan, bardziej sposrtowa marynarkę.

Gość akakakaraka
czemu nie.. moim zdaniem należy ubierać się tak, żeby czuć się dobrze w tych ciuchach. Połaź po sklepach, poprzymierzaj... przyjrzyj się sobie, czy wyglądasz w tym dobrze, ciekawie i czy czujesz się swobodnie. Jeśli na co dzień musisz ubierać się w określony sposób, to moim zdaniem nie ma żadnego powodu, żebyś jeszcze po godzinach pracy dostosowywała się do jakichś norm ubraniowych, które Ci się nie podobają.

Gość eny
też jestem za :P dlaczego nie :P z resztą 30 lat to młoda jeszcze jesteś :)