Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka145287

Fotografia - prośba o cenę zdjęc

Polecane posty

Gość agnieszka145287

Niebawem biorę ślub i znalazłam fotografa z pobliskich okolic z ładnymi zdjęciami które się nam podobają. Chciałabym się spytać was czy wam też się podobają. Ile według was są warte zdjęcia z całego dnia + plener w inny dzień? Czy 220 zdjęć z całego dnia to jest dosyć? A ile wy otrzymaliście zdjęć z całego dnia? link www.pawelstrzyzykowski.pl

Gość powiem ci cos z doswiadczenia
i tak i tak ci ta obraczka kiedys oko podbije , to lepiej wybierz cienka i bez grawery !!!!!!

Gość grahamka28
ma zdjęcia tylko z jednego ślubu, więc już zaczynałabym się zastanawiać nad tym. Zdjęcia z pleneru bardzo przeciętne, całość też nie powala. Poszukaj innych fotografów

Gość 25255ccc
ładne. 220 zdjęć spokojnie starczy

Może jestem dziwna ale moim zdaniem 50 zdjęć spokojnie wystarczy. Ale chciałabym mieć dobre zdjęcia, takie, że oko bieleje. Nie podobają mi się te fotografie. Znajomi robią podobne cyfrówką.

Gość evvvka
Jeśli mam być szczera, to zdjęcia zupełnie nie powalają, są wręcz kiepskie. No ale jeśli się wam podobają i fotograf nie chce za nie dużo, no to już decyzja jest wasza.

Gość pm2011
Mnie osobiście te zdjęcia nie powalają, nie ma za bardzo obróbki (prócz użycia na niektórych czerni i bieli). Ale co się komu podoba, są osoby nie wymagające i takie zdjęcia im wystarczą. Ile bym dała za takie zdjęcia? Na pewno nie więcej niż 1000 zł a to i tak bardzo dużo. Ja dostałam prawie 500 zdjęć i w tym miałam plener narzeczeński, dzień ślubu od przygotowań do ostatniego gościa (że tak to ujmę) i plener poślubny innego dnia. Zapłaciłam za to wszystko 2500zł. Wszystkie zdjęcia dostałam na dwóch płytkach jedna pięknie grawerowana, druga "na wszelki wypadek") i galerię internetową żeby rodzina miała łatwiejszy dostęp do zdjęć.

Gość MamaMani
A ja nie dostałam nic... Poważnie, ani jednego zdjęcia, filmu tak samo nie widział nikt. Nasz fotograf miał na naszym ślubie pożyczony sprzęt, którego nie umiał do końca obsługiwać i w rezultacie nic się nie nagrało. Jeśli więc wam zależy, żeby mieć pamiątkę z tego dnia to wybierzcie kogoś sprawdzonego, Czasem nie warto oszczędzać:)

Gość pemp1235uszek
Zdjęcia w skali od 1 do 10 daję 7. Są to zdjęcia powyżej przeciętnej. Są ludzie którym te zdjęcia się podobają lub spodobają bo taka jakość im wystarczy. Nie każdy może przeznaczyć na zdjęcia powyżej 5 tys. zł. oraz nie potrzebują takich ładnych jak robi np. trz******. Osobiście dała bym ok 1500 -1800 zł za cały reportaż z plenerem. Są fotografowie co za cały reportaż z plenerem oddają 90 - 120 zdjęć.

Gość Radecki
To są słabe zdjęcia, nie oszukujmy się. Prawdopodobnie jest to kolejna nieudolna próba reklamowania się na tym forum.