Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antlohnka

Mój pomysł na Polske!!!

Polecane posty

Gość Antlohnka

Zlikwidowac calkowicie pomoc socjalną, panstwo powinno odpowiadac tylko za komunikacje i ochronę (policja i straz pozarna). Reszta - szpitale, szkoły powinny byc prywatne i płatne. Podatki powinny byc dla kazdego rowne, niezaleznie od zarobków placisz tyle samo, niezaleznie czy pracujesz czy nie.

Gość wqqweqqwe
A mój pomysł to wyjebać żydowstwo do izraela, komuszolewaków do paki i będzie git :classic_cool:

socjal powinien być, a w polsce ze jest on marny to jasne jak słonce. socjal w norwegi lub angli tam panstwo pomga młodym rodzicom, nie to co tu, he i dziwią sie czemu w polce nie chca rodzic dzieci jak mleko kosztuje ok 30 zł a paczka pamprsów ok 60

Gość bezrobocie 14.2%
a mój to wysadzić budynek na Wiejskiej w piz%$# :D

Ale przynajmniej już sejm mamy sprywatyzowany:classic_cool: "Pomocy socjalnej" nikt nie zlikwiduje bo to piękna sprawa. Mozna robic przewały z kasą udając dobrego samarytanina no i poza tym jak uczy historia starożytnego Rzymu nie samymi igrzyskami lud żyje:) POlicja i straż pożarna? No Tych to raczej nie sprywatyzują bo pierwsi są im potrzebni do pałowania demonstrantów a drudzy do gaszenia pożarów wznieconych podczas tychże. Durny poomysł: Z któregokolwiek miejsca by nie patrzeć:)

Gość fotel
jak ktoś nie pracuje to za co ma płacić podatki? a jak ktoś zachoruje na białaczkę (na przykład) i nie ma 300 000 tyś. to ma umrzeć?