Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona9339

Zbyt mokra podczas sexu

Polecane posty

Gość Ona9339

Jestem zbyt mokra i nie wiem co z tym zrobić. Od pół roku regularnie uprawiam sex z swoim chłopakiem, wszystko było ok do pewnego czasu. Od jakiś 2 miesięcy jestem zbyt morka podczas sexu :/ do tego stopnia że niekiedy musimy przerywać bo nie ma żadnego tarcia i ani ja ani on nie odczuwa żadnej przyjemności. Dodam że wcześniej nigdy mi się to nie zdarzało a było wręcz przeciwnie. Szukam przyczyny i zastanawiam się czy może to być skutek uboczny tabletek antykoncepcyjnych, które biorę od jakiś 4 miesięcy. Dodatkowo pojawiły się inne skutki uboczne: częste bóle głowy, wyraźna zmienność nastroi, plamienia między miesiączkami. W niedługim czasie wybieram się do ginekologa po zmianę tabletek ale bardzo zależy mi na znalezieniu przyczyny i zminimalizowaniu tej mokrości. POMOCY. Nie wiem już co mam robić, to jest strasznie krępujące, podczas każdego stosunku ciągle zastanawiam się czy nie jestem znów zbyt mokra, to odbiera mi całą przyjemność.

Liczyłam na jakieś konkretne odpowiedzi od odpowiedzialnych i dojrzałych osób a nie na to, że ktoś się za mnie podszyje i będzie szydził z moich problemów :/

Gość dlaczego na to liczyłaś
wchodząc na kafe

Gość qqqqwwwee
Może spróbuj inne tabletki? Też tak miałam, po jednych. Zmień na jakieś ziołowe :) Lub niech lekarz Ci poleci. Wizyta u ginekologa :classic_cool:

ja natomiast nie uprawiam seksu i też mam tam bardzo mokro, ale to akurat skutek stanu zapalnego i radzę ci odwiedź gina, bo to może być efektem infekcji...

po pierwsze jak masz bole glowy to powinnas przestac brac tab ! pisze to prawie na kazdej ulotce - to jest skutej uboczny ich brania ! masz poprostu zle dobrane tab i trzeba je zmnienic na inne - idz do gin i pogadaj z nim o tym co do mokrosci - hmmm.... nie mam pojecia czemu tak masz a nie chce pisac jakis glupot - to raczej nie od tab - nigdy nie slyszalam ze przy nadniernej mokrosci nie ma sie przyjemnosci :) duzo kobiet wlasnie stosuje olejki zeby bardziej sie nawilzyc - ale jak az tak bardzo Wam to przeszkadza powiedz o tym lekarzowi :)

dziewica jeszcze jesli nadmierna mokrosc wystepuje tylko podczas sexu to raczej to nie infekcja

To nie jest tak że ja nie odczuwam przyjemności, po prostu stresuje się że przez to że jest tam aż tak mokro mój partner czuje że jest tam za luźno a przez to nie moge sie skupić na odczuwaniu przyjemności. Ale dodam że nie zawsze jest tam tak mokro...

hmm... a moze gra wstepna jest zadluga ? nie masz sie czym martwic takie cos nie swiadczy o niczym zlym :) no ale tak jak piszesz jest krepujace