Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slfklsdf

Jak go podniecić?

Polecane posty

Gość slfklsdf

Tzn... Kiedy się już rozbierzemy i mu staje to zaczyna mnie pieścić i wgl .. Wiadomo musi być jakaś gra wstępna. Ale u mnie to trwa długo i wtedy czasami już mu nie stoi i ja już wtedy nie wiem jak mam dotykać jego penisa i wgl ... Tzn jak mu stoi to wiem jak się za niego zabrać. Ale jeżeli tak nie jest? Faza początkowa, że tak powiem ;D no wiecie, tak se leży malutki i czeka. To jak ja mam go wtedy dotykać, pieścić i wgl żeby mu stanął ? Może macie jakiś link do filmiku najlepiej? Jestem atrakcyjną dziewczyną i wiem, że mu się podobam , ale jestem strasznie nieśmiała i to chyba dlatego.. On za każdym razem chce żebym go troszkę popieściła poprzez dotyk ale ja nie wiem jak sie za to zabrać i zawsze to on kieruje moją ręką i sam mi powiedział że to tak jakby on sie sam pieścił. No a kiedy jesteśmy już po seksie i jednak chcemy jeszcze to za np 3 razie na spotkaniu już mu nie staje, bo wiadomo ja nie wiem jak sie za to zabrac , a sam widok mnie rozebranej już nie pomaga, chociaż podkreślam że mu się podobam i niczego mi nie brakuje. No i wtedy przeważnie jest już lipa i nic więcej nie ma chociaż ja mam ochotę i z tego co on mówi to też by jeszcze chciał.. Pomożecie? Chodzi mi o dokładne opisanie krok po kroku od momentu kiedy mu jeszcze nie stoi

Gość wacekkk
Jak on kieruje twoją ręką to wiesz o co mu chodzi i wszystko na ten temat. Na drugi raz sama bierz małego w ręke i głaskaj go długo i cierpliwie. A jak stanie to w nagrode będziesz go miała w cipce.