Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabhshn

Nic nie robiłam dzisiaj,a czuje sie taka wyczerpana jak nigdy

Polecane posty

Gość blablabhshn

w sumie to bylam w szkole kilka godzin ale zajecia lajtowe, nawet nie odczułam ze tam bylam. wczoraj zasnelam o 22, wstalam o 6 wypoczeta(co rzadko mi sie zdarza:) ), jest 21 , jestem po kapieli i wrecz czuje taka lekkosc ciała jakbym byla na pograniczu snu i jawy, momentami odpływam. to oznaka starosci czy co? :D mam 20 lat :P

Gość lollalalove
może cukrzyce masz?

Gość blablabhshn
nie, mierzylam sobie cukier i robilam kontrolne badania, wszystko wyszło jak powinno, ale w sumie to juz sie zdarza nie pierwszy raz,z tym ze po nocy nie moglam wytrzymac i automatycznie zasypialam gdzie bym nie była, uczucie jakby ktos nacisnal mi guzik i momentalnie odplywam:) czasem sie nie kontroluję już :P słodkie mi daje kopa, ale na krótko.

Też tak mam. Pierwszy dzień po feriach ;/ . A w środę sprawdzian z biologii,ang i wosu a jutro z historii bo nauczyciele muszą mieć oceny :D. Nie obchodzi ich to że bbyłam całe ferie w szpitalu ledwo żywa i 4 dni przed szkołą wypoczęłam w szkole od 7:45 do 17:00 ;/

Nie martw się przesilenie wiosenne :) wyjdzie słońce będzie cieplej i człowiek dostanie naturalnego kopa :D

Gość blablabhshn
do 17? jakies dodatkowe zajecia masz? u mnie podobnie,z wypocyznku wyszla d..pa :D, bo mialam zapalenie pluc jeszcze przed feriami, praktycznie do ostatniego dnia :( i tez masa sprawdzianow na start,a w ktorej klasie jestes? ;)

2 kl. Ja mam normalne lekcje ;) dodatkowe w pt i w domu jestem o 20 :(