Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brendaa

chyba jestem nimfomanka ;/

Polecane posty

Gość brendaa

Mam faceta,od 5mscy mieszkamy razem. Problem w tym,ze ja mam wieksze potrzeby seksualne niz moj facet (!!!) Jemu wystarczy jak kochamy sie co 2-3 dni a ja chcialabym codziennie kilka ( nascie) razy... jak myslicie,mozliwe,ze jestem na cos chora? Jezeli tak to do jakiego lekarza isc? Dodam,ze taki stan utrzymuje mi sie od ok roku.

Gość holaa ;;;;;;;;;;;;
nie szukaj,daj namiar

Gość rodrick
moze tobie konia potrzeba

Gość brendaa
Nie potrzeba:-) poprostu czuje,ze to ja wpadlam w jakis dziwny amok. Kobiety byla ktoras z was w takiej sytuacji? Jak sobie radzilyscie?

Gość daj numer
Cos zaradzimy:-) :-)

Gość ja tez tak mam.....
I autorko wiem jakie to uciazliwe...;/

ojj nie jestes sama..ale to nie choroba poprostu odmienny temperament nie dostosowany do faceta..jest trudno z tym wytrzymac jak facet jest poprostu wystraczajaco zaspokojny a nas poprostu szlag trafia... ehhh szara rzeczywistosc ostrych babek ktore trafily na nieodpowiednich facetów..

Gość badz moja kobieta
!!!

Gość paveł
Czemu moja girl tak nie ma ;(

Gość deszczowa piosenka 266666
Moim zdaniem niepokojące takie coś jest wtedy, kiedy ktoś poprzez seks "załatwia sobie" jakiś problem psychologiczny, tak jak niektórzy np.piją, żeby o czymś zapomnieć, uciec od problemów, tak inni uciekają w pracę albo właśnie seks albo kiedy w ten sposób szukają dowartościowania, przyczyna może tkwić jeszcze w dzieciństwie kiedy np. ojciec nie interesował się córką, nie przytulał i teraz jako dorosła kobieta podświadomie szuka tej bliskości w innych facetach i uzysku ją poprzez seks. Ale może to to tylko taki temperament i wysokie libido bez żadnego "drugiego dna":)

Gość kjnkdemcd
nie jestes nimfomanka! Gdybys byla to bzykalabys sie z kazdym niemal napotkanym ffacetem. Lecisz na swojego mena i masz temperament. Ja z moim mezem uprwaiaismy sex wile, wiele razy dziennie. Nascie razy przez pierwsze 2 lata, potem kolejne kilka lat 4-6, po 10 latach zeszlo do 2-4 dziennie. On tez ma podobne libido do mnie i nigdy mi sie nie oparl wiec albo twoj facet jest dretwy, albo ty cos kiepsko dzialasz na niego, bo ja nie mialam nigdy przypadku aby jakis koles odmowil mi sexu :) Powodzenia