Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszek

POMOCY!!! RATUNKU!!

Polecane posty

Gość straszek

Witam, mam pewien problem, stosuje tabletki yaz już od 2lat. wczoraj zapomniałam zażyć tabletke o numerze 18, więc zazyłam dzisiaj dwie(18 i 19). Nigdy wcześniej nie miałam żadnych problemów, o wszystkim pamiętałam, nie wiem co się stało, że wczoraj wyleciało mi to z głowy, jednak do rzeczy. w ulotce jest napisane, że jeżeli pominie się tabletkę 15-24 trzeba: zażyć pominiętą tabletkę, dokończyć przyjmowanie tabletek z blistra, wyrzucić 4 białe(placebo) i rozpocząć kolejne opakowanie, druga opcja nie wchodzi w grę, bo tabletkę już przyjęłam. Moje pytanie jest następujące: jak wyglądałaby sytuacja gdybym nie zastosowała się do tego tylko normalnie brała różowe tabletki, potem placebo i dalej kolejny blister? jaka jest szansa, że zajdę w ciąże? prosze o pomoc i wyrozumiałość, przeczytałam wiele wpisów dziewczyn, ale nie wiem jak mam się do tego zastosować, a może był ktoś kto miał podobny problem. Z góry dziękuję

ja tez kiedys zapomnialam o tab :/ potem wzielam odrazu dwie naraz :) tak kazala mi ginekolog - nic wiecej nie robilam bralam je dalej tak jak wczesniej - nic nie wyrzucalam :) bralam tab 6 lat i w ciaze nie zaszlam :)

Gość straszek
ja też tak zrobie zapomniałam to zapomniałam, mój mężczyzna przez ten miesiac nie będzie kończył we mnie i tyle. eh...