Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anytsuj1234

ciąża zagrożona-forum wsparcia

Polecane posty

Gość Anytsuj1234

Hej. Czy są tu jakieś kobietki, które muszą leżeć?? Jak zabijacie czas, który się tak ciągnie?? Co wam pomaga przetrwać/uwierzyć, że będzie ok??

Gość agatus1436
ja lezalam 5 miesiecy ........;( wiec wiem co czujesz czytalam duzo niestety jak tylko wybralam sie na krodki spacerek londowalam zaraz w szpitalu wiec lezalam w nim srednio raz na 2 tygodnie ojciec dziecka pracowal za granica i mieszkalam sama i nie zawsze mial mi kto zakupy zrobic wiec ciagle bylam w szpitalu na podtrzymaniu do tego hormon ktory utrzymuje ciaze wywolal u mnie alergie i bylam cala w uczuleniu...................;( wiec z tego powodu tez bylo zagrozone moje zycie i dziecka wsiec raz na alergologicznym oddziale po 3 dnach pobytu w domu na podtrzymanie zmiana szpitala ,( i tak spedzilam 5 miesiecy

Gość agatus1436
wiesz ja to chyba na modleniu sie zeby mnie swedziec przestalo spedzilam te miesiace i zebym mogla zasnac i nie czuc bolu ran na ciele swedzenia i pieczenia moja corka ma 5 lat i chcialabym jeszcze jedno dziecko ale tak bardzo sie boje ze poprostu znowu bede musiala przejsc przez ta meke nie mam odwagi juz ...........

Gość kidhdka
ja z nudów zaczęłam szydełkować, pisać opowiadania, no i dużo śpię :)

Gość Anytsuj1234
hej:* Ale dzidzia już z tobą?? Ja skończyłam 23 tydzień... Na razie leżę w domu 99% czasu... od początku bóle brzucha... na Izbie przyjęć lądowałam 2 razy.... w 20 tyg zaczęła skracać mi się szyjka... leżę i czekam od wizyty d wizyty... Gin mi mówi, żeby przetrwać do 30 tyg... a to jeszcze tyle czasu... Obecnie mam twardnienia brzucha nawet jak leżę... Boję się,że jest gorzej... Jedyną motywacją są ruchy małej...

Gość kidhdka
....gtjkhg

Gość Anytsuj1234
Agatus teraz doczytałamże to już 5 lat... To straszne co przeszłaś... Ale warto było prawda?? kidhdka a jak to jest u Ciebie??

Gość kidhdka
Ja jestem w 20 tygodniu też od początku leżę, niedawno miałam bardzo silne bóle, biorę dużo tabletek, będę mieć zakładany pessar.

Gość Anytsuj1234
kidhdka to chyba też Ci się skraca szyjka?? Wiesz juz kogo nosisz pod serduszkiem??

Gość jdskla
tez leżę jestem w 25 tc skraca się szyjka. Co autorko zalecił Ci lekarz? masz krążek ? szyjka Ci się skraca? Ważne żeby nie lezeć plackiem przewracaj się z boku na bok zginaj nogi zeby zatorów nie dostać

Gość Anytstuj1234
Teraz jeszcze nie jest najkrótsza... Pilnujemy jej, zobaczymy co dalej... Tylko jakoś nie umiem znajleżć sobie zajęcia... Na bokach mi się źle lezy a już najbardziej na lewym bo boli mnie nad pachwiną... leżę na półsiedząco albo na prawym.