Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Molek21632

Zagubiona dziewczyna - ciaza

Polecane posty

Gość Molek21632

Witam Was wszystkich Tydzin temu, wraz z moim chlopakiem troche zaszalelismy. On wlozyl penisa w moja pochwe na glebokosc okolo 5 cm. Jestem dziewica gdyz nie zostala przebita blona. Wykonal kilka ruchow i wyjal go (nie doszedl we mnie) dopiero jak wyjal to zrobilam mu loda z polykiem. od tamtej pory stoja caly czas mi sutki strasznie pieka mnie piersi i bola.. byl to ostatni dzien dni plodnych W czwartek powinnam dostac okresu ale juz teraz chcialabym poznac Wasze zdanie, czy jest szansa zajsc w ciaze po takim czyms? Znacie takie przypadki? nigdy takich bolow nie mialam piersi nawet przed okresem... dlatego nie wiem co sie dzieje... Prosze o odpowiedzi.

Gość jugo
rozczaruję cię - uprawiałaś seks ze swoim chłopakiem więc już NIE JESTEŚ dziewicą :D

Gość moje gratulację
będziesz mamą!

Gość Molek21632
włożenie na głebokość 5cm i kilka ruchow to jest sex?... ciekawe czy Twoj Partner tak Cie "Ujezdza"...

Gość Molek21632
Czyli nie jestem dziewica chociaz mam blone dziewicza? dziewice moga zajsc w ciaze?

Gość diakonijakoni
ku rwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! pisze sie dostalam OKRES!!!! a nie okresu!!! tepa dzida.

Gość Smile:):)
A robienie loda to nie seks??? Dziewczyno opamiętaj się. A objawy masz jak przed okresem....

Gość Anytsuj1234
Dziewicą nie jesteś... Przebicie błony o niczym nie świadczy...

Gość Molek21632
najwazniejsze o co Was pytam jest o czy to moze byc ciaza, a nie jak sie pisze czy cos, bo jestem pewna, ze ortografii niektore osoby nie powinny uczyc...

Gość jugo
"włożenie na głebokość 5cm i kilka ruchow to jest sex?... ciekawe czy Twoj Partner tak Cie "Ujezdza"..." każdemu wg zasług :D odpowiedź na pierwsze pytanie oczywiście brzmi: tak :)

Gość Bądź sobą
To na bank pierwsze objawy. Ile masz lat?

Gość Molek21632
Mam 18 lat

Gość 8765
Boze widzisz i nie grzmisz!!!!! masz 18 lat a w glowie pusto. nie jestem jakas zacofana i nie uwazam, ze jestes za mloda na seks. uwazam, ze jestes za glupia! nie uczyli cie skad biora sie dzieci? powinnas najpierw ogarnac teorie, a potem brac sie za praktyke.