Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bądź sobą

gdzie kupić NAN PRO HA 1?

Polecane posty

Gość Bądź sobą

Zakładam jeszcze raz temat bo temat poprzedniego mógł być nie do końca jasny i nie każdy kto mógł mi pomóc na niego wszedł, otóż-macie jakieś strony gdzie mogę kupić to mleko tanio? Podkreslam nie chce kupować na allegro, ponieważ taką samą cenę mam w sklepie u siebie (nawet te 12 puszek za 330, wychodzi bez przesylki 27,5 na puszce a za tyle kupujemy w kauflandzie) i nie chce kupić więcej jak 5 puszek-Mały po dłuższym czasie czasem nie toleruje mleka-w szpitalu dostawał przez tydzień pre nan, wcześniej enfamil. Enfamil szybko okazał się dla niego nie dobry, a po pre nanie dopiero po tygodniu miał problem z bólami brzuszka.

Gość Zamiast
ale skoro masz a kauflandzie to w czym problem? taniej niż 27 zl nie kupisz nigdzie.

Gość Bądź sobą
Zamiast właśnie szukam czy jest gdzieś taniej ponieważ na próbę kupiliśmy humana w aptece a na internecie znalazłam 10 zł taniej... Stąd moje pytanie:) Bo niby na internecie zawsze taniej...

Gość dgdgsdgs
hmmmm nam tez kazali kupowac nestle sensitive. i kupilam 39,9. a w koncu wiesz co kupilam??mleko rossmana 15zl za 600gram i okazalo sie ze mimo niskiej ceny mleko kosztuje 160zl. teraz uzywamy 2. i tez pasuje:>

Gość dgdgsdgs
humane widzialam w intermarche i carrefour, a takze w realu. ceny marketowe to 30procent taniej niz apteka. co jeszcze-a gerber?12,5!!! wiem ze bebiko jest ciezkostrawne, a nam pasowalo tez nestle nan. nie blo nawet jednego zatwardzeia, zaczelo sie po bebilonie:(

na gumtree czasem ktoś wystawi taniej - czasem trafiałam super okazje -napisz ogloszenie najlepiej

Niestety teraz koszty przesyłki niszczą całą oszczędność. Ja daję małej bebilon Ha i też jest bardzo drogi. Nawet jak ktoś taniej ma w necie to wysyłka sprawia że jest drożej. Dodatkowo w niewielu sklepach mają ha;/