Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ziomeczex

Zawaliłem sprawe.

Polecane posty

Witam was. Mam następujący problem. Mianowicie zaurocyzyłem się koleżanką. Jest odemnie młodsza ale bardzo mi na jej zależy. To w takim wielkim skrócie, wole skupić się na głównym wątku. Zauroczenie spowodowało, że bardzo chciałem zaangarzować się w nasz "związek" poprzez pisanie smsów. Treści smsów wydawały mi się przyzwoite i o odpowiedniej treści. NIestety wysyłałem je zbyt czesto co wedlug mnie "speszylo" koleżankę i przyniosło skutki w postaci odmowy na kolejne spotkania. Jedna z odmów byla spowodowana zapomnięciem o spotkaniu, zaś druga wyjazdem na wspólne zakupy z rodzicami. Co więcej zaprzestała odpisaywać na moje smsy. Powiedziała tlyko, że ma dużo nauki i nie ma zbyt wiele czasu w tygodniu. Domyśliłem się, że dałem jej zbyt wiele do zrozumienia i z tym wiąże się moje pytanie. Wiem, że źle robiłem spamując jej "skrzynkę" i mam dylemat kiedy do niej odpisać. I co odpisać gdy jutro mi odpisze na propozycje spotkania w ostatnim smsie. Czy przeprosiny za swoje zachowanie były by odpowiednie? Bardzo mi zależy na naszej znajomości proszę o odpowiedź.

Przeprosiny jak najbardziej. Wyjaśnij sytuacje i będzie ok. Powodzenia....

Gość sosp
Nie wysyłaj smsów, lepiej do niej dzwon, nie widac błędów.

Nie odpisała. Niestety nie wiem czym to jest spowodowane. Czy pogrywa sobie ze mną czy poprostu mnie olewa. Prosze o dalsze podpowiedzi.

Gość co tam ciekawego wczoraj było?
Jedna z odmów byla spowodowana zapomnięciem o spotkaniu" tak Ci zalezy a zapomniałeś o spotkaniu? Kurcze, ogarnij się, przeproś, wyjąsnij

olej ja, jak cie nie szanuje i nie chce to nie ... jeszcze bedziesz...przerpasza to sie jak sie perdnie komus przy jedzeniu a nie za to ze chcesz spedzic z nia czas. im szybciej olejesz tym lepiejdla ciebie

Gość magnat zaporoski
a ile masz lat? smsy to zly pomysl. lepiej probuj na gg a z telefonu zawsze dzwon.

Gość taki jeden facet 28
dziewczyna cie ewidentnie nie chce ,a ty jej dalej włazisz w dupę ...daj sobie siana

Gość taki jeden facet 28
jeszcze dziewczyna zapomina o spotkaniu ,a ty dalej w to brniesz ? Robisz z siebie błazna nie masz szacunku do siebie ?

Gość magdadaddadada
olewa Cie, ale głupio jej jest powiedzieć Ci to prosto z mostu, dlatego robi uniki i stosuje wymówki. Wątpię, że coś wskórasz pisaniem i przeprosinami, no ale może ;-) Powodzenia

Gość polkdskjsa
przestań pisać całkowicie. jeżelisama się odezwie to znak że widzi szansę dla tej znajomości, a jeżeli nic nie będzie pisać to ma Cie głęboko w dooooopie ;/

pierdol babe.....one takie sa olej i rozgladaj sie za nastepna... a jak przyjdzie na kolankach to jej z bani słownej daj i nara

Gość taki jeden facet 28
Ja tu nie wiem o czym jeszcze rozmawiać. Czy ty autorze serio myślisz ,że jak kobieta faktycznie coś chce to będzie robiła takie uniki ? NIE jak kobieta chce nawet jak czasu niema to go znajdzie i przyjdzie na spotkanie ..ba przyjdzie pól godziny przed spotkaniem.

Niektóre z waszych odpowiedzi mają głęboki sens. Jeśli chodzi o to zapomnienie o spotkaniu to powodem była popołudniowa drzemka. Jak wstała i się zorientowała napisała sms. Dalej nie wiem czy to tylko taka zagrywka czy olewka. Narazie poczekam nie bede nic pisał, jak nie odpisze wgl w przeciagu paru najbliższych dni wówczas zerwe kontakt. Mam 18 lat. Mozecie jeszcze pisać może dojde do lepszych wniosków.

Jeśli chodzi o smsy to były one tylko pośrednikiem w celu ustalenia spotkania i czasem rozmowy. Pisaliśmy na fb no i oczywiście rozmawiali normalnie. Bylismy na imprezach również.

Gość taki jeden facet 28
..skoro sobie ucięła drzemkę przed spotkaniem to sam pomyśl jak ją to spotkanie musiało emocjonować ;] ..

Może masz racje. Ale dzień wcześniej mówiła, że bedzie mieć cięzki dzień. Poprzednie spotkania sobie chwaliła.