Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matek99999

Kocha sie za nic ???

Polecane posty

Gość matek99999

Taka jest prawda. Swoją dziewczyne poznałem na domowce z pol roku temu ...impreza jak impreza, alkohol, pijackie zaloty i wygłupy ;) 2 dni pozniej przyszedł sms - nieznany numer. Pytam kto ty ... okazało sie ze to ONA . Co do czego spotkalismy sie, bo jej i tak sie "dzisiaj" nudzi ... jako ze mieszka na stancji zaprosiła mnie do siebie, pogadalismy, obejrzelismy film ... nie ukrywam podobała mi sie ( inaczej bym tam nie poszedł :) ), ale raczej wydawała mi sie dosyc rozrywkowa, taka co ma "tysiac" kolegow ... nic sobie nie obiecywałem po tym spotkaniu, nawet nie domyslałem sie ze ona chce czegos wiecej. Jestem raczej sredniej klasy podrywaczem tzn. niesmiały do dziewczyn, które mało znam i nie sadze zebym dobrze wypadł na tym spotkaniu pod wzgledem : amant, macho, podrywacz :) Gadalismy o jakis bzdurach typu praca, szkoła, rodzenstwo, pozniej film i do domku - jak ze znajomą :) Pozniej dzwoni drugi, trzeci raz, pisze ze jej smutno ze sie nie odzywam i takie tam ... zaczelismy sie spotykac coraz czesciej, doszło winko i zrobiło sie gorąco ... dla mnie to wszystko było nowe. Pierwsze pocałunki, macanie, pozniej seks. Zabujałem sie i w myslach sobie zadawałem pytanie - za co ona mnie chce ??? Nie zebym był jakis brzydki i odpychający :), ale wiele razy widze jak moi kumple słodzą, kupują jakies kwiaty, naprawde są dobrzy w gadce i im sie nie udaje, a ja nawet nie wiem jak związałem sie z dziewczyna, którą chciałby, pewnie nie jeden ... Czemu to pisze ??? Bo od miesiaca cos sie popsuło miedzy nami ... juz nie widac w niej takiego entuzjazmu, praktycznie sie nie spotykamy, piszemy rzadko ... jak ona zamilkła spanikowałem ... zaczałem dzwonic, pisac, ona odpisywała zdawkowo, a czasem kompletnie mnie zlewała ... spotkalismy sie po jakims czasie, dałem kwiatka zeby zrobiło jej sie miło, ale oczywiscie nic tym nie wskurałem... zwykłe dziekuje, a całe spotkanie było smętne jak msza. Ostatnio sie widzielismy z tydzien temu to siedziała jakas przygnebiona, zaczela mowic ze mi nie zalezy,nie staram o nasz zwiazek... o seksie, a nawet namietnych pocałunkach mozna zapomniec. O co chodzi ??? Czy to jakas gierka ???

"to nieprawda,że kocha się za nic i nieprawda,że za wszystko..." x x x Teraz TY musisz trochę o nią pozabiegać :P

Gość kÓgel FoN tzFancisH
..kocha się też mimo wszystko....?

Gość janekzakierownica
Miłosci, zauroczenia czesto nie da sie wytłumaczyc racjonalnie ... spodobałes sie jej i tyle, nie ma co wnikac dlaczego bo ona sama tego do konca nie wie. Moze Ci opowiadac bajki ze jestes zajebisty, miły itd. ale to nieprawda. A na jej cisze trzeba odpowiadac tym samym, ona poczuła ze Cie zdobyła i wie ze ma prawo na fochy bo ty jestes w niej zabujany i pokazałes ze zrobisz dla niej wszystko. Przestrzegam Cie przed tym... wiem, ze to pierwsza dziewczyna i za wszelką cene nie chcesz jej stracic i praktycznie kadzy popełnia taki błąd, bo wydaje Ci sie ze inne juz nie istnieją. Ale wraz z iloscią dziewczyn i doswiadczenia, a przede wszystkim jak masz swiadomosc ze w kazdej chwili mozesz poznac kogos nowego robi sie to bardzo proste, zlewka przychodzi duzo łatwiej i taka dziewczyna wie, ze nie moze pozwolic sobie na takie zabawy jezeli chce Cie zatrzymac. 3maj sie, jeszcze duzo doswiadczen przed Tobą, nie to to inna :)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
A mnie zawsze denerwują takie gierki ... porozmawiaj z nią jak facet, jezeli nie chce z Tobą byc albo cos jej nie odpowiada niech Ci to powie prosto z mostu, ale ona tego nie powie, bo tak naprawde sra pod siebie, ze Cie straci i woli Ciebie wodzic za nos, a ze ma swiadomosc iz jestes zakochany ma niezłą zabawe

Gość kocha się 1
potem 2 i znów

Gość fsssssssssss
"Ostatnio sie widzielismy z tydzien temu to siedziała jakas przygnebiona, zaczela mowic ze mi nie zalezy,nie staram o nasz zwiazek... o seksie, a nawet namietnych pocałunkach mozna zapomniec. O co chodzi ???" odkryła prawdę - przychodzisz do niej tylko po to, ze4by spuścić z kija - a co! może nieprawda? tylko tego ci brakuje

Gość kocha się 1
dajcie coś napisać! Gadalismy o jakis bzdurach, pomocy znowu poznałam nauczyciela oceniającego moje wypowiedzi

zgadzam sie , ze gierki to jest cios ponizej pasa .Tez nie znosze czegos takiego, zycie to nie teatr z odslonami .Postaw jasno sprawe , jesli nie masz nic sobie do zarzucenia zazadaj konkretnej odpowiedzi-o co pannie biega ? Nie musi zwodzic cie za nos , szkoda czasu na prozne domysly .Trzeba sie cieszyc zyciem, a nie uganiac za Kroliczkiem .

Gość kocha się 1
Ja też tak kiedyś kochałem moja Krystynę, i dałbym głowę za jej wierność... No cóż, dziś nie miałbym głowy...Na szczęście odratował mnie ktoś i żyję, a nawet powiem więcej, znalazłem nową i piękniejszą miłość, Martę. Kocham ją na zabój, ale z ograniczonym zaufaniem. Teraz nie dałbym nawet małego palca za wierność jakiejkolwiek kobiety.

Gość matek99999
Nie, nie przychodze tylko po to ... mowie tylko, ze znacznie sie zmieniła relacja miedzy nami i nie wiem co robic ...

Gość matek99999
Tylko, ze ja probowałem z nią rozmawiac konkretnie, a ona albo mowi ze ma ciezki okres albo obraca to w zart i mowi ze mam sie o nią starac z ironicznym usmieszkiem.. nie moge ostatnio do niej dotrzec ... nie chce palnać tez pod wpływem emocji czegos głupiego zeby kompletnie zamknac sobie furtke. Zalezy mi na niej nie ukrywam tego

Gość sp. z z.o.o.
kocham pracę nigdy na niej się nie zawiodłem nie zdradziła mnie dawała to co najlepszego ma

Gość fsssssssssss
ona go zwodzi??? postawiła szlaban na seks, bo tylko na tym mu zależało - sam zresztą to przyznał na końcu swojej wypowiedzi - więc ona podła, a on w porządku, tak?

Gość sp. z z.o.o.
zlikwidowali ją teraz jestem w rozpaczy

Gość fsssssssssss
"Zalezy mi na niej nie ukrywam tego" no to widocznie zbyt słabiutko to okazujesz, kolego

Gość matek99999
Wcale nie chodzi mi tylko o seks, ale to moja pierwsza dziewczyna i wiadomo, ze nie mam takiej ogłady i moge wyglądac czasem na napalenca, ale gdy wspominam nasze najlepsze momenty to są to spacery, zakupy, przytulanie, wizyty u lekarza... chciałbym ją po prostu przytulic

Gość super jasio
a właść. hugh grant

Tylko, ze ja probowałem z nią rozmawiac konkretnie, a ona albo mowi ze ma ciezki okres albo obraca to w zart i mowi ze mam sie o nią starac z ironicznym usmieszkiem- x ten ironiczny usmieszek mowi , ze dziewczatko uprawia swoje niecne gierki . Trzeba panience pozwolic bawic sie dalej w teatr i pojsc swoja droga . Niech bawi sie lalakami a nie w doroslosc .

Gość super jasio
zwykłe przechwałki bo we mnie jest seks

Gość uda się czy się nie uda
przecież jestem super jasio!

Gość successfully or fails?
after all, I'm super Jasio!

Gość Laski szukają dobrego sexu
nie miłości, taka prawda. Przekonałem się o tym dzięki internetowi i spotkaniom z paniami, nie ma porządnych kobiet, nie ważna uroda status majątkowy, wykształcenie. Po roku przebywania na portalu randkowym jestem w szoku... i nie to ja nie proponuje sexu, nie zapraszam na noc jak mam chcice, nie zapraszam obcej osoby na weekend, to robią kobiety bez skrupułów i zahamowań. To one piszą wprost że interesują ją przygody. Traktujcie kobiety jak zdziry bo na nic więcej nie zasługują, po roku stwierdzam że nie jestem w stanie zaufać kobiecie to manipulantki i erotomanki.

moze nie nalezy popadac w skrajnosci .Kazdy ma jakies wyobrazenie o zyciu , jesli nie po drodze Ci z kobietami" wyzwolonymi", to szukaj kobiet z odpowiadajacym Ci stylem zachowan i postaw.Nie wszystkie rzucaja sie w wir przygod seksualnych przeciez.

Gość Laski szukają dobrego sexu
Eleene te które się nie rzucały dawały mi po prostu kosza... Przyciągam tylko takie kobiety i nie umiem sobie przez to kogoś na dłużej znaleść czy zaufać.

przykro mi , ze takie tobie sie "trafiaja" dziewczyny .W moim otoczeniu sa mlode kobiety , ktore sa wiernymi juz zonami, badz dziewczynami .To piekne , wyksztalcone kobiety, dla ktorych sa wazne wartosci w zyciu typu : milosc, wiernosc, szacunek , lojalnosc.Ciesza sie zyciem w rozsadnych granicach i az milo popatrzec na te pary . Masz pecha widocznie , ale musisz dalej szukac tego co cenisz w zyciu .Sa takie kobiety i tylko bedzie zalezalo od ciebie , czy nie spoczniesz na laurach i w tej masie ludzi wyszukasz Perelke dla siebie .Zycze Ci tego .