Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minorka1

Loreal Pro-Keratin Refill czy ktoś próbował

Polecane posty

Witam, ostatnio dużo jest zamieszania wokół nowego produktu loreal Loreal Pro-Keratin Refill, http://www.gobli.pl/pro-keratin-refill-c3969.html w moim sklepie znalazłam informacje że jest to 4 stopniowa kuracja rozłożona na etap 1 ampułka, drugi szampon, trzeci odżywka i czwarty krem ochronny. Zastanawiam się nad zakupem ale może ktoś już to wypróbował i ma na temat tej nowości jakieś zdanie. Pozdrówka

Gość Asi87
Jestem fryzjerką, zamówiłam całą serie kosmetyków Loreal Pro Keratin i muszę przyznać iż po wypróbowaniu stwierdzam, że jest poprostu rewelacyjna!;-)

Gość Asi87
P.S tylko trzeba uważać aby na końcu nie przesadzić z nakładaniem zbyt dużej ilości cementu bo można obciążyć włos i wówczas będzie on mega obciążony, Pozdrawiam ;-))

Podaj skład np maski, moge przeanalizować.

Gość Sniezka01
Jakieś jeszcze opinie bo sie zastanawiam czy kupić Trzeba zastosować cała serie czy ampułki wystarcza? Mam juz sznpon z loreala volume i mnie nie powalił

Zdecydowałam się wypróbować kosmetyki ale całą serię czyli ampułka, szampon, maska i krem ochronny, zobaczymy co potrafią. Jak będę mogła coś już o nich powiedzieć to na pewno się podzielę informacją .

Tak jak pisałem zakupiłam całą kuracje i muszę powiedzieć że jest całkiem całkiem, nawet mąż zauważył jakąś pozytywną zmianę ;) co mu się rzadko zdarza, a muszę powiedzieć że czasami nie zauważy w ogóle że byłam u fryzjera. Ale większość facetów tak ma ;) Ale myślę że fajnie jest przeplatać szampony tak żeby nie za bardzo obciążać włosy, na co dzień stosuje vitamino a raz na parę dni w ruch idzie kuracja z pro keratin. Najważniejsze aby spróbować i dobrać coś dla siebie. Bo każdy ma inne włosy i trzeba coś odpowiedniego dla siebie dobrać.

Gość spaaaaammmm
Aamen, składu się nie doczekasz, bo ten post i odpowiedzi na niego to jest czysty spam i reklama, a nie rzetelna dyskusja.

Gość paasja
Od 2 lat kupuje maski loreala lecz żadna mnie nie powalila wiec szukalam tej idealnej wreszcie trafiłam na pro kreatin jest super naprawdę sprawdza się na moich włosach są odżywione gładkie i lśniące

Gość KasiaPaulina
Zakupiłam tą maskę i szampon wczoraj, umyłam włosy szamponem, nałożyłam maskę na 3 minuty i po pierwszym zastosowaniu widzę rezultaty. Włosy się dobrze rozczesują, są miękkie a ponadto zauważyłam, że końce włosów wyglądają lepiej. Miałam problem z końcówkami włosów, na końcach widać było takie jasne "załamania", "punkty" nie wiem jak to nazwać, często prostuje włosy i wydaję mi się że to od prostownicy. A dziś końce wyglądają dużo lepiej. Po dłuższym stosowaniu napiszę czy maska nie obciąża włosów, czy ich nie przetłuszcza itd. Mam zamiar też nie stosować jej po każdym myciu żeby włosy się nie przyzwyczaiły. Kupiłam też maskę Revlon regeneracja więc będę stosować te dwie maski na przemian, zobaczymy co będzie :) Pozdrawiam

Gość losianna
Zakupiłam jedynie jedną ampułkę, tak "na spróbowanie". Muszę przyznać, że jest rewelacyjna. Trzymałam ją na włoskach jakieś pół godziny, po spłukaniu nie poznałam swoich włosów! Zawsze się puszyły, pojedyncze kosmyki żyły swoim życiem, że o falowaniu nie wspomnę. Bez użycia prostownicy nie wyszłabym z domu. A tu zaskoczenie, grzebień przejechał jak przez masło, włosy lśniące, ujarzmione, ale jednak nie "przylizane". W zasadzie nie musiałam ich nawet prostować. Mam nadzieję, że reszta serii działa podobnie, może kiedyś się pokuszę, ale na razie zostaje przy samych ampułkach ;)

Gość gość
pewnie mnie zlinczują, ale po co w tej masce pro-keratin tyle składników ropy naftowej i parabenów???

Gość gość
Kupiłam dla odmiany. Samą maskę. Producent nie zaznaczył, żeby używać tego w połączeniu z innymi kosmetykami. Używałam zgodnie z instrukcją. Porażka. Tak jakbym w ogóle nie użyła odżywki. Włosy trudne do rozczesania i suche. Zarażona wróciłam do poprzedniego produktu -też tej firmy, ale serii intense.

Gość FryzjerkaKaś
Wypowiem się jako fryzjer od lat pracujący na produktach firmy l'oreal profesionel. Seria pro keratin nie została stworzona do każdego rodzaju włósów, wię pani z postu powyzej mogła odczuwać niezadowolenie. Keratinowe produkty mają odbudować mikrołączenia wewnątrz włosa o ile są w nim jakieś braki, jeżli włos ma w sobie zdrowy budulec a po prostu jest suchy zdecydowanie lepsze będa kosmetyki na bazie odżywczej nie budulcowej - typu intense repait, witamino color, czy liss unlimited zalezności od potrzeby włosa. Nigdy nie kupujmy kosmetyku pod względem zapachu czy mody a starajmy sie uzyskac profesjonalna porade który preparat 9szampon czy odzywka) najlepiej nadaje się do naszych włosów. Pozdrawiam. (i nie nie jestem rekamą, botem, czy innym śmieciem)