Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkaol

Podszedł na ulicy

Polecane posty

Gość kasienkaol

Mam juz dosyc tych żałosnych podrywaczy po kursach ... podobam sie facetom, jestem tego swiadoma, ale jezeli jakis palant mysli, ze polece na niego bo jest wycwiczony jak maszyna i zapłacił za kurs kilka wypłat to sie myli. I jeszcze czego oni ich tam uczą na tych kursach ??? Jak dziewczyna CIe odrzuci to nie jest Ciebie warta; nie oddzwaniaj od razu, tylko odczekaj pare godzin, zeby przypadkiem nie pomyslała, że Ci zalezy; wyglad sie nie liczy i takie tam bzdety haha ... dla mnie np: wyglad sie liczy w jakims stopniu, wiec te ich teorie są z dupy wziete. Jak podchodzi do mnie taki gosciu na ulicy, od razu wiem, ze podejdzie do nastepnych i te pieprzenie o tym jaka jestem wyjątkowa to zwykłe bzdety. Wiem, ze jestem wartosciową kobietą i podobam sie facetom, wiec nie zamierzam sie zajmowac jakims wytresowanym nieudacznikiem ... wcale nie oczekuje ksiecia z bajki, milionera. Po prostu oczekuje szacunku, jezeli do kogos dzwonie, pisze, chce sie spotkac to po prostu chce zeby on był szczery ze sobą, a nie odwołuje spotkanie bo on ma swoje hobby, zainteresowania, a tak naprawde siedzi w domu przed komputerem i pyta na forum czy dobrze zrobił ze mnie tak zlał ... chce prawdziwego faceta, naturalnego, ktory nie ma nasrane we łbie tymi bzdetami, nie gra, a po prostu mnie kocha, niestety jestem skazana na takich dupkow, a niesmiali faceci niestety mnie sie boją, ja niestety tez nie uznaje sie za jakąs mega śmiałą i rozrywkową.

Gość sadekiiii
Przyznam szczerze, ze kobiety tez potrafią grac i to lepiej niz faceci, bo mają swiadomosc ze hierarchia swiata jest tak ułozona, ze to faceci uganiają sie za kobietami i one mogą sobie wybierac. Czytałem kiedys te poradniki, niektore porady wziałem do serca i naprawde działają ... tzn. staram sie byc naturalny, jak chce powiedziec k***a to mowie, gdy ona zaczyna mnie olewac ja robie to samo ... ale nie bawie sie w zadne odpisywanie na drugi dzien, insynuacje ze mam kogos innego itd. A te szkoły są dla desperatow, ktorzy chyba chcą zaliczac panienki, ja mam swoje zasady i dla mnie kobieta to nie przedmiot... jak chce sie z nią spotykac to w konkretnym celu, a tym celem jest zwiazek, inaczej nie zawram sobie bani

Gość Te kursy są dla debili
Ja nie mam żadnego kursu i nie uznaję takiego czegoś, jestem samotnym facetem parę miechów po rozstaniu, ale w życiu na jakieś pranie mózgu się nie zapiszę, to wyciąganie kasy z frajerów. Bajery się uczą hahahahaha a sexu też ich tam uczą...

Różnie bywa. Facet, który naprawdę się w Tobie zauroczył i do innych nie podchodzi, też się może trafić. Wiem coś o tym. ;)

Gość UHMM UHM
ale sie naprodukowałas tylko co w związku z tym????????????????????????????

Gość taki jeden facet 28
podchodzenie na ulicy to dla mnie porady z dupy wzięte. Ja też czytałem niektóre poradniki ,ale brałem dla siebie tylko te co uznałem faktycznie za cenne. Z resztą 99% trenerów i cały ten światek uwodzicieli to jeden wielki marketing i niestety w większości przypadków robi sieczkę z mózgów takim kolesiom bo są sztuczni. Istotą uwodzenia jest zrozumienie samego siebie , swoich potrzeb i potrzeb kobiet , byciem szczerym ze sobą i z kobietą , mieć zasady względem siebie i innych i umiejętność ocenienia ,która kobieta będzie chętna na poznanie. To wszystko. ...a jak słyszę ,że każdy może mieć każdą to mi się od razu przypominają książki pod tytułem " i ty zostań milionerem" ...

Gość taki jeden facet 28
"A te szkoły są dla desperatow, ktorzy chyba chcą zaliczac panienki, ja mam swoje zasady i dla mnie kobieta to nie przedmiot." chyba dalej nie zrozumiałeś istoty uwodzenia. Bo wyobraź sobie ,że niema czegoś takiego jak zaliczanie panienek i niema to nic wspólnego z uprzedmiotowaniem. kobiety potrzebują tak samo seksu jak faceci i jeżeli obie strony tego seksu chcą to ja nie widzę problemu pozostaje tylko kwestia szczerego dogadania się i dyskrecji bo właśnie dużo ludzi np takich jak ty ..gdy zobaczy ,że jakaś kobieta poszła do łózka ze świeżo poznanym kolesiem to zacznie rzucać w nią mięsem ,a kolesiowi wmawiać ,że traktuje kobiety przedmiotowo.