Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie warszawianka

czy zdążę zorganizowac ślub i wesele?

Polecane posty

Gość nie warszawianka

Mój chłopak chciałby wziąć ślub w tym roku w wakacje, ja natomiast martwię się, że nie zdążymy ze wszystkim. Tj. zdążymy ale nie zorganizujemy wszystkiego tak jak byśmy tego chcieli np. kurs tańca, wizyty rodziców itp. Dodatkową trudnością jest to, że on jest obcokrajowcem i mieszka za granicą a ja w Polsce. Uważacie, że zdążymy ze wszystkim? Martwię się, że np. znalezienie zespołu dwujęzycznego nie będzie takie proste. Może lepiej jednak zaczekać do maja 2014 i wszystko zorganizować na spokojnie? Tylko to bycie na odległość nie jest łatwe....

Witaj, Zdążysz na pewno! Do wakacji kilka miesięcy zostało a do organizacji wesela wystarczy około 2:) a anwet mniej. Wiem z doświadczenia. Na forum znajdziesz wiele opinii na temat sal, fotografów itp. Napisz skąd jesteś, może akurat ktoś coś poleci albo doradzi. Ja ze swojej strony polecam www.salakokarda.pl tam my się bawiliśmy, mam również fotografa i sprawdzony zespół ale to na maila mogę podesłać.

Gość nie warszawianka
A ten zespół więcej niż w jednym języku śpiewa? :) wesele organizowalibyśmy na terenie południowego podlasia. Wymogiem musi być też sala weselna z hotelem, bo część gości będzie z zagranicy.

Tak:) ale mam jeszcze jeden, który na pewno poradziłby sobie lepiej, tylko niestety jest drogi:(

Gość nie warszawianka
a mogłabyś napisać nazwy zespołów? poczytała bym w necie o nich.