Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorealka20+

Staraczki 2013

Polecane posty

Szukam dziewczyn, które niedawno zaczęły staraia o dziecko i które sa w trakcie robienia róznych badań. Może mają ochote porozmawiac, podzielić się wrażeniami opiniami... Czekam i zapraszam

Gość Przyszła mama 26
Hej, ja jestem:) Podjelismy decyzję w sumie wczoraj, że nie będziemy się zabezpieczać, choc antykoncepcji nie używam juz od ponad pół roku, jedynie stosunek przerywany;) Bardzo chciałabym mieć dzidzie ale na starania muszę czekac ponad dwa tyg, bo z tego co widze w kalendarzyku będą to moje dni płodne. Mam nadzieję, że szybko sie z tym uwiniemy:)

ja zaczynam starania w czerwcu :) bylam porozmawiac o tym z ginekologiem - przepisala mi juz nawet witaminy dla kobiet ktore beda staraly sie o bobasa - ale kazala mi je brac dopiero w kwietniu w sumie to bylam u gin bo bralam tab anty i chcialam sie wypytac kiedy mam je przerwac i takie tam :)

Gość susannaOOO
Witam ja staram si od kilku miesicy o kolejne dziecko, na razie bez skutku, puki co dzis mam owu wg testu, wczoraj były przytulanka więc mam nadzieje po raz kolejny na udany cykl, teraz będe czekała do @ możesię w tym miesiącu nie pojawi

Gość Sylwusia13
Cześć kobietki jestem tu nowa,jak fajnie że mozna tu pogadać;-)ja staram sie o didzie 8 miesięcy,jak narazie sie nieudaje,badania mam porobione takie jak-cytologia,usg dopochwowe,hormony,mąż badał nasienie(w normie)moje wyniki też ok,ale kurcze dlaczego sie nieudaje,w zeszłym miesiącu płakałam jak bóbr,od maja mam brać tabletki clo,jak niezajde to muj gin mi zwiększy dawke,dzisiaj rozrywało mi jajniki i bolało podbrzusze wedle moich wyliczeń to owulka,więc z mężulkiem od wczoraj igraszki,boże mam nadzieje że w końcu zajde,pozdrawiam gorąco wszystkie staraczki!!!!!i trzymam kciuki za was!