Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marineczka18888

SPA lubelskie

Polecane posty

Gość Marineczka18888

Zamierzam się wybrać do jakiegoś SPA, jestem z Kazimierza Dolnego i chyba wybiorę SPA Nałęczów bo najwięcej ma dobrych opinii, poza tym mam tam znajomą, wprawdzie w buticzku małym, ale ona bardzo chwaliła to SPA, jednak jeśli ktoś był i poleca jakieś zabiegi to byłabym wdzięczna za informacje

Gość AGAWAmy
też jeżdżę do SPA Nałęczów, moja znajoma mieszka w NAłęczowie, zaprosiła mnie kiedyś do siebie i poszłyśmy na te zabiegi, i w ogóle no cudownie. Kiedyś byłam wprawdzie na Pomorzu ale w basenie SPA i ze SPA to nie miało nic wspólnego po tym co zobaczyłam, co może zaoferować prawdziwe SPA takie jak właśnie SPA Nałęczów

Gość SPA-wielkafanka
Ludzie moim zdaniem nie doceniają do końca tego, jak zbawienne działania ma pobyt w SPA.... to mit, że taka przyjemność kosztuje niewiadomo ile. Są różne ceny, za różne zabiegi, baseny, masaże itp. wszystko można sobie dopasować. Akurat SPA Nałęczów ma bardzo rozsądne ceny więc na pewno można dobrać pakiet zabiegów na różnych poziomach finansowych

Gość gość
Jeżeli lubelskie to tylko miejscowość Poniatowa. Od lat tam jeździmy bo miejsce jest malownicze i naprawdę można odpocząć od zgiełku miasta. Kilka lat temu odkryliśmy tez super hotel wwww.hotel-slowik.pl i zawsze u nich się kwaterujemy.