Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pytanie do kobiet znajacych sie na testach z krwi pokazujacych ciąże

Polecane posty

mialam dzisiaj taki test w szpitalu, przy okazji innych badan, bo poprostu zastrzyk ktory mialam dostac bylby bardzo nie bezpieczny dla dziecka, a zaczelismy sie z mezem starac o dziecko wiec musieli wykluczyc ciaze. zrobili ten test i niby nie jestem w ciazy. ale wspolzylismy bez zabezpieczenia 11 dni temu. czyli od zaplodnienia ewentualnego minelo jeszcze mniej dni. myslicie ze jest jakas szansa ze jednak jestem w ciazy? takie testy potwierdzja ciaze juz od pierwszego dnia po zapoldnieniu?

ja mialam bete robiona 10 dni po owulacji bo bylam chora i mialam wynik 6,2. Zalezy jaki mialas wynik bety bo jezeli mniej niz 0,1 to raczej ciazy nie ma a jezeli powyzej tego to moze po prostu za wczesnie zrobiona

Gość testy z krwi
wykrywają ciążę najwcześniej 10 dni od zapłodnienia, a to że współżyliście w potencjalnie dni płodne nie oznacza niestety, że odrazu zajdziesz

oby!!!:) chociaz powiedzieli ze ciazy nie ma i moge przyjac zastrzyk(radioaktywny) to jednak odmowilam i powiedzialam ze przyjde dopeiro jak bede pewna ze w ciazy nie jestem.

no wlasnie nic nie powiedzieli:/

Gość a moj test sie nie sprawdzil
robilam test z apteki i wyszedl ze jestem w ciazy ale lekarz oczywiscie uparl sie ze nie i zlecil ten test z krwi no i wyszlo ze ciazy brak no ale ja poszlam do innego lekarza bo czulam to ze ciaza jest i ten drugi lekarz potwierdzil ciaze i tak wlasnie bylo.no wiec z pierwszym niedouczonym ginem sie pozegnalam a laboratorium....szkoda slow :(

Gość millinn
hmm, Ja robiłam test,który wyszedł pozytywny w dniu,w którym miałam dostac miesiaczkę. 2 dni później poleciałam podekscytowana na badania krwi i wyszło,że jestem między 3 a 4 tyg ciąży. Na karteczce,którą dostałam była skala i zaznaczone było,że nawet 1-2 tydzień może juz takie badanie pokazać. Od razu po zapłodnieniu to raczej nnie pokaże,ale po tygodniu chyba juz tak. Pozdrawiam!!!!

oby oby! do okresu mam jeszcze 10dni takze to jest wczesnie i ten test z krwi mogl zawiezc. pewnie nie, ale chcialabym. byloby wspaiale na wielkanoc juz potwierdzic ciaze u gina:) i dziecko w tym roku:) jak nie to w nast miesiacu moze sie uda, to wtedy tez jeszcze sie zalapiemy na ten rok:) ahhh marzenia i planu, ktore pewnie zweryfikuje rzerczywistosc hehehe