Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaZa9Miesiecy

udalo sie! jestem taka szczesliwa! :)

Polecane posty

Gość mamaZa9Miesiecy

po 2 latach staran nareszcie sie udalo! jestem w ciazy! :) dzis moj gin potwierdzil test, ktory zrobilam tydzien temu :) jestem taka szczesliwa :) kto jeszcze, jak ja, niedawno zobaczyl upragnione dwie kreseczki? :)

Gratulacje :) my też się staraliśmy dwa lata a dziś zaczynam 24tc ciąży :) wszystkiego dobrego :)

Gość mamaZa9Miesiecy
up ;p

Gość Maleństwo Kangurzycy
Gratulacje..a teraz dbaj o siebie i odpoczywaj :) bo potem czeka Cie conajmniej 20 lat wielkiej roboty!

Gość mamaZa9Miesiecy
dziekuje :) ja dopiero 5 tydzien :) ale juz sie doczekac nie moge kiedy wezme malenstwo na ręce - a to tyle czasu jeszcze.. ja nie wiem jak wytrzymam to oczekiwanie. ale najwazniejsze ze sie udalo :)

Gość mama Za9Miesiecy
Sprobujcie seks analny. Bo nam sie udalo potem jak moj facet kochal sie z mna tam. Bolalo ale nie tak bardzo.

Gość mamaZa9Miesiecy
moj facet oszalał ze szczescia :) odkad wrocilam od lekarza ciagle lata do mnie i pyta czy nic mi nie trzeba, jak sie czuje.. momentami irytujace :P a wasi męzowie jak zareagowali ? :)

Gość mamaZa9Miesiecy
mam nadzieje ze rozpoznacie ktore to podszywy :)

Gość weeeeeeeeeeeeeee
Zobaczymy, co powiesz, jak dzieciak wydrze pyszczek w nocy i bedziesz musiala wstawac. Wszystkie tu skacza z radosci, gdy zajda w ciaze a potem zakladaja tematy, ze za duzo tyja w ciazy, maja rozstepy, potem ze dzieciak placze, maz nie pomaga a figura juz nie ta.

Gość alemama
nie przejmuj się!podszyw=zazdrość!!!!

Gość FG567567JKL
nie cuduj i sie nie chwal nikomu 5 tydzien to jescze wiesz m wsxystko moze sie zdarzyc podstawa nie kap sie w wodzie cieplej

do weeeeeeeeeeeeeee skad u Ciebie takie podejscie ? chyba nie masz swoich dzieci, bo nie wiesz co mowisz. ja kocham dzieci i mam z nimi duze doswiadczenie, bo mam 5 mlodszego rodzenstwa i zajmowalam sie maluchami. poza tym wiele moich znajomych ma dzieci i pomagalam im w opiece, zostawalam z malymi brzdacami, nawet czasem w nocy, gdy znajomi chcieli np.isc na wesele albo oderwac sie od rutyny na ich rocznice slubu, wiec jakies dosiwadczenie mam. wiadomo, ze dziecko zaraz po narodzinach jest bardzo absorbujace, potrzebuje duuuzo uwagi i milosci, ale jak zobaczy sie usmiech na twarzy takiego brzdaca to cale zmeczenie i stres odchodzi :)

ja sie nie przejmuje tymi zniechecajacymi wypowiedziami - nic mi dzisiaj nie zepsuje humoru :) a ze wzgledu na podszywy zaczernilam nick - teraz latwiej mnie rozpoznac :)

Gość Mniej lub więcej
oj mnie też wszyscy straszyli, najpierw ciażą, potem porodem, a potem noworodkiem..ciaża super, poród poszedł raz dwa trzy, a córeczka ma 4 miesiące i jest super - śpimy normalnie, wychodzimy z domu normalnie, funkcjonujemy jak przed ciażą, tyle że teraz wszystko robimy w trójkę, zamiast w dwójkę :)

Gość weeeeeeeeeeeeeee
a wiec skad te tematy na kafe-nie radze sobie, nie mam sily, maz nie pomaga, mam dosc dziecka.

Mniej lub węcej - no to super a co do porodu to jestem zdania, ze jezeli tyle kobiet to przezylo, nawet po kilka razy, to dlaczego ja mialabym nie przezyc. gdyby kazdy myslal, ze nie chce miec dzieci ze wzgledu naz to, ze niemowle nie bedzie dawac spac, to nasz gatunek juz by wyginal :) Mniej lub wiecej - ile trwal Twoj porod ? ;)

weeeeeeeeee: owszem, te kobiety moze i sobie nie radza, moze i chca sie oderwac od dziecka i obowiazkow domowych na chwile, ale nie dziecko jest jedynym czynnikiem, przez ktory te kobiety takie tematy zakladaja. z męzem mozna sie dogadac- rozmowa to podstawa. wystarczy minimum dobrej woli ze strony partnera, zeby odciazyc kobiete. przeciez wiadomo, ze kobieta nie robot i swoja wytrzymalosc ma. Ale panie, ktore zakladaja takie tematy kochaja swoje dzieci, a sa zwyczajnie zmeczone i stad te tematy :)

Gość cieszę się razem z Tobą
autorko:) Pamiętam,że cieszyałam się tak bardzo jak Ty kiedy dowiedziałam się,że będę mamą. Dzis moja Miłość ma juz 12 lat,a pamiętam jakby to było wczoraj. całą ciążę byłam radosna,cieszyałam się z maleństwa,które w sobie nosiłam--codziennie stawałam też przed lustrem i sprawdzałam czy widać juz brzuszek:P CIESZĘ SIE RAZEM Z TOBĄ🌻 gratuluję Tobie i męzowi🌻

mąż juz wie:P :P?

Gość Mniej lub wiecej
5 dni a co? problem masz czy jak?

Gość ciezarowka31bla bla bla
gratulujemy z calego serduszka razem z moja fasoleczka:) u mnie to juz 22 tydzien:P

nie doczytałam,że wie juz:P sorka;)

mniej lub więcej - nie mam. tak z ciekawosci zapytalam ;) nie denerwuj sie :P ciesze sie razem zToba - dziekuje bardzo ;) w ktorym tygodniu mniej wiecej mozna oznac plec dziecka ? :)

Gość Ja poznałam płeć w 14tc
na prenatalnych potem się już potwierdzało.

Gość Mniej lub wiecej
ten wyzej podszyw. Tak z poltora godziny :)

również gratuluję tego szczęścia, bo to wielki dar móc nosić dzidziusia w sobie :) trzymaj sie i dbaj o siebie i maluszka :)

Gość a ja czekam wciąz
mamaZa9Miesiecy gratulacje ja staram sie juz bardzo ldugo bo az 5 lat:( za pare miesiecy podchodze do in vitro...

Autorko gratuluję Ci serdecznie,az mi sie cieplutko na sercu zrobiło bo czytajac to jaka jesteś szczęśliwa przypomniało mi sie jak sama sie cieszyłam kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciąży:-) za dwa tyg mam termin porodu i noszę pod serdusziem córeczkę-ja dowiedziałam sie w 18tyg ciazy jaka jest płeć dziecka. mój maz tez strasnie nadskakiwał nademna az mnie denenrwował potem trochę sie uspokoił ale jak tylko brzuszek zaczął być widoczny to traktuje mnie jak lalkę z porcelany....miłe to jest ale zarówno straaaasznie meczace.:-) Trzymam kciuki aby dzidzia sie dobrze rozwijała i abyś Ty dobrze się czuła:-)

dziekuje Wam wszystkim :) a ja czekam wciąż - wspólczuje Ci, naprawde. Domyślam się, jak się czujesz, bo wiem jak sama sie czulam, gdy przez te dwa lata tyle razy robilam tescik i modlilam sie zeby byla ta druga kreska. Ale Wam się uda rowniez. Trzymam kciuki za to :) a robiliscie jakies badania moze?