Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaZa9Miesiecy

udalo sie! jestem taka szczesliwa! :)

Polecane posty

Gość a ja czekam wciąz
oj kochana ja juz wiele przeszlam badania leczenie leczenie leczenie,3 nie udane inseminacje i za pare miesiecy procedura in vitro

Gość fhy7uyu75u7
kobieto ja rozumiem ze sie cieszysz ale nie przesadzasz trochę zeby tak od razu na forum wypisywac o tym,ja sie nie starałam tylko po 1 miesiacu zaszłąm i balam sie zapeszac i nawet znajomym nie mówiłam.a ty od razy całej polsce na forum....

Gość ja tez bede mama
Gratuluje! Ja tez dzis zrobilam test i będę mama po raz drugi ciesze sie bardzo

Gość moja macocha jest kosmitką
Spokojnie, to dopiero 5 tydzień i i różne rzeczy mogą się jeszcze zdarzyć.

Gość Do autorki.....
Jeżeli chcesz aby ciąża była zdrowa, to jak najmniej czytaj w necie o porodach, chorobach i unikaj forum do czas aż urodzisz!!! :)

Gość mniej lub wiecej
Autorko odpowiem dopiero teraz na Twoje pytanie o dlugossc porodu bo odpowiedz z 1 str nie jest moja.... a wiec porod trwal 2 godziny...mowie o bolesnym czasie bo do szpitala pojechalam jakies 6 h wczesniej bo wody zaczely odchodzic. Ale ze byla noc polozyli mnie spac.a rano urodzilam ... bardzo fajne doswiadzczenie :-)

do autorki gratuluję, wiem jak się cieszysz, my czekaliśmy 5 lat i się udało, teraz Nasze szczęście ma 3ms :) dbaj o siebie i jak ktoś radził wcześniej, jak najmniej czytaj o porodach etc.. każda ciąża i poród są inne, to stan wyjątkowy i tylko dla Ciebie :) życzę cudownych 9 ms, szybkiego porodu i pociechy z maleństwa :)

gratukuje i zycze szczesliwej ciazy :) u nas po 2.5 latach czekania, 3 poronieniach urodzil sie wymarzony wyczekany wymodlony babel :)