Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aileen

SKLEPY INTERNETOWE-czego Wam brakuje

Polecane posty

Hej Dziewczyny. Wiadomo, że w necie jest mnóstwo sklepów internetowych. Chciałąbym abyście wypowiedziały się czego od nich oczekujecie albo czego Wam w nich brakuje. Nie mówię tu o towarach, np modnym obuwiu nadążajacym za trendami czy dobrej obsłudze. Może macie jakieś pomysły, aby cos dodac do sklepoów lub udoskonalić. Nie ukrywam, iz zastanawiam sie nad otwarceim sklepu internetowego i dlatego Wasze uwagi byłyby cenne dla mnie. Wiesziałabym na czym sie nalezy bardziej skupić. Dzięki!

Gość dfsrtyujewrqituy
Podane koszty wysyłki. Wkurza mnie, że wiem ile za przesyłkę zapłacę dopiero po zakupach. Wiem, że to zależy od wielkości paczki, ale orientacyjnie mogliby pisać.

Gość dfsrtyujewrqituy
Aha i do tego takie jakby zaproponowane zastawy. :) Częściej kupuję kosmetyki i biżuterię niż ciuchy i zawsze mnie takie komplety kuszą i NIGDY nie umiem się im oprzeć. Np. jak widzę że konturówka do ust jest w takim samym kolorze co szminka od razu to kupuję, albo cień do powiek z kredką do oczu, lub lakier baza + lakier pękający w skompletowanym odcieniu i oczywiście kilka wersji kolorów do wyboru, kocham to i zawsze się na to kuszę. :P To samo z biżuterią - podoba mi się wisiorek, a to kupię do niego łańcuszek, zaraz mi kolczyki do kompletu wyskoczą, zaraz pierścionek i bransoletka i koniec, kupuję wszystko. :P To samo np. szampon z odżywką i mgiełką i maską, pianka z lakierem, żel pod prysznic, peeling, antyperspirant i balsam. Strasznie to na mnie działa. :P