Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashhshs345

spuchnięte nogi?

Polecane posty

Gość ashhshs345

Witam, mam 21 lat, nie palę, nie piję alkoholu. Od zawsze wydaje się, że mam jakby spuchnięte stopy. Lekarz mówi, że taka moja uroda, ale kiedy oprę nogi o ścianę, po chwili robią się szczupłe. Widać kostki, są po prostu ładne. A tak, gdy stoję moje nogi z łydek w stopy są proste. Nawet minimalnego wcięcia brak. Poza tym nie widać u mnie tego wcięcia w ścięgnie achillesa. Tak jakbym z tyłu również miała prostą nogę. Bez charakterystycznych wcięć po obu stronach. Czy to jest normalne? :(( Moje nogi wyglądają przez to paskudnie!!!! Pomocy :(

miałąś kiedykolwiek badane żyły albo naczynia limfatyczne ? czasami naczynia limfatyczne nie odprowadzają płynów które gromadzą ise kończynach bo działają tylko jakby w jedną stronę - czyli w dół .

Gość ashhshs345
nie. kiedy poszłam do lekarza powiedział mi, że taka moja uroda, bo mama ma tak samo. U mojej mamy wykryto raka wątroby więc to puchnięcie akurat było uzasadnione. więc bym musiała coś z tym zrobić.

to jakiś cudotwórca po prostu ... bez badań taka " diagnozę " wysmażył .... burak jeden ... żadna uroda, to nie j est normalne i koniecznie ocś z tym rób a pierwsze oc to trzeba badania zrobić - choćby moczu - bo kto iwe czy z nerkami coś się ni dizje a tu bałwan jeden na oko cie leczy .. Nawet sienie zastawiaj bo może to jakaś głupota ale skąd edizesz wiedzieć jka tego nie zbadasz ?

Gość ashhshs345
dzieki, trzeba cos zrobic. bo nie wiem czy to jest mozliwe, zeby po prostu miec taka urode nog?

Gość ashhshs345
bylam u lekarza i stwierdzil, ze nie ma zadnej podstawy zeby badac moje nogi. wg niego po prostu maja taka urode, a kiedys byly szczuplejsze (zanim zaczelam lykac diane) i dlatego nie zwracalam na to uwagi... powiedzial, ze mam trzymac nogi w gorze, moze cos pomoze. no i dzisiaj oparlam nogi o sciane, po 10 minutach czulam dziwne mrowienie w lydkach i pulsowanie miesni, jakby byly zmeczone po calodniowym noszeniu szpilek. po kolejnych 10 minutach moje paznokcie u stop zaczely sie robic sine, a stopy zrobily sie lodowate. co mam robic z tym???? czy mozliwe jest zeby taka byla uroda moich nog, ze nawet nie widac sciegna Achillesa?!

Gość No włąsnie czego Ty
ashhshs345,he he,ale Ty łykasz bzdury,jakie Ci lekarz nagadał:)dlaczego jestes taka naiwna??:)

Gość ashhshs345
ironia tu jest zbedna. prosze o jakas porade. czy ktos mial podobna sytuacje? popadam w kompleksy...

Gość No włąsnie czego Ty
ashhshs345,a gdzie Ty tu widzisz ironie???powiedz tak do lekarza a nie tutaj,bo on Ci głupot nagadał:)a Ty wierzysz:)

Gość Izq

Opcji jest kilka, a jaka masz prace, może stojąca albo siedząca? Ja właśnie tak miałam i okazało się, ze prze to nogi puchły, ale jak zaczęłam robic chłodne okłady i brać maxi3vene to nogi wróciły do normy, czuje się teraz jakbym schudła przynajmniej pare kg 🙂